Heynckes taler om Madrid-job

- Madrid har ikke kontaktet mig, lyder det fra onsdagens sejrherre på Camp Nou

Bayern-træner Jupp Heynckes blev efter 3-0-sejren på Camp Nou spurgt til, hvorvidt han kunne se sig selv vende tilbage til Real Madrid, når han med udgangen af sæsonen stopper i Bayern for at overlade trænersædet til Pep Guardiola.

- Jeg fylder 68 den 9. maj. Så har jeg været 50 år i fodbold som spiller og træner, og en dag er man nødt til at sige stop. Madrid har ikke kontaktet mig, lød svaret fra Heynckes, der trænede Madrid i sæsonen 1997-98 og sikrede klubben det første europæiske mesterholdstrofæ i 32 år - blot for at blive fyret for kun at have opnået en fjerdeplads i ligaen.

Den tyske veteran var overrasket over, at han onsdag aften slap for at se Lionel Messi på Barcelonas hold.

Se også: Messi var ikke skadet

- Vi var overraskede over fraværet af Messi, og selvom vi selvfølgelig spillede fremragende, må vi også anerkende, at Barcelona med og uden Messi er to forskellige ting, sagde Heynckes.

- I dag manglede de også Busquets, Mascherano, Puyol. Men det er klart, at vi kan spille fodbold i højt tempo og lukke rum den anden vej, og denne sæson har vi gjort det godt.

- Jeg havde ikke troet, vi kunne vinde den første kamp 4-0 og nu 3-0. Barca er ikke bare en usædvanlig klub, det er også en fantastisk klub. Men uden Messi havde de problemer.

- Vi har dog holdt et højt niveau i spillet, og jeg ønsker helhjertet mine spillere tillykke. Vi viste, at vi hører til i finalen, fordi holdet spiller storslående. Nu kan vi vinde The Triple, konstaterede Heynckes, der også har ført sit hold frem til den tyske pokalfinale, som spilles mod VfB Stuttgart den 1. juni.

Se også: Barcelona-præsident: Bayern vinder Champions League

0 kommentarer
Vis kommentarer