Bayern-dilemma: Seks profiler i farezonen

Hele seks spillere fra Bayern kan risikere at være i karantæne i en potentiel Champions League-finale

Dante, Mario Gomez og Bastian Schweinsteiger må ikke få gult kort i aften. Arjen Robben har ikke noget med i bagagen. (Foto: AP)
Dante, Mario Gomez og Bastian Schweinsteiger må ikke få gult kort i aften. Arjen Robben har ikke noget med i bagagen. (Foto: AP)

Bayern Münchens erfarne trænerstab står over for et dilemma forud for onsdagens Champions League-semifinale mod Barcelona.

Med 4-0 i bagagen er finalepladsen tæt på at være i hus, men i en potentiel finale kan Bayern risikere at stå uden en række af klubbens største profiler.

Hele seks spillere er således i fare for at komme i karantæne, hvis de modtager et gult kort i semifinalen mod Barcelona. Der er tale om Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo og Mario Gomez, der alle er et gult kort fra at ryge i karantæne. Hvis de modtager en advarsel i kampen mod Barcelona, går de altså glip af en eventuel finale på Wembley, såfremt Bayern kvalificerer sig.

Bayern München var i en lignende situation i sidste sæsons udgave af Champions League. Her fik både Holger Badstuber, David Alaba og Luiz Gustavo et gult kort i semifinalen mod Real Madrid, så de alle sad ude i finalen mod Chelsea, der som bekendt blev tabt. Luiz Gustavo kan altså risikere at komme i samme situation i denne sæson.

Selvom Bayern er snublende nær en plads i finalen, har træner Jupp Heynckes dog ikke tænkt sig at spare profilerne, så de kan være med på Wembley den 25. maj.

- Jeg kommer til at stille med stærkeste opstilling mod Barcelona. Alt andet ville være psykologisk ødelæggende, sagde Heynckes på tirsdagens pressemøde forud for opgøret.

Trods karantænefaren vil man altså komme til at se et Bayern-hold i stærkeste opstilling, når kampen mellem Bayern München og Barcelona fløjtes i gang på Camp Nou onsdag klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer