Tyrkiske fans forsøgte at grave sig ind på stadion

Fanatiske fans af den tyrkiske fodboldklub Galatasaray forsøgte før tirsdagens Champions League-opgør mod Schalke 04 at grave sig under et hegn for at se deres helte træne

Tyrkiske fans til kampen mellem Schalke 04 og Galatasaray tirsdag aften (Foto: DPA)
Tyrkiske fans til kampen mellem Schalke 04 og Galatasaray tirsdag aften (Foto: DPA)

Tirsdag aften spillede tyrkiske Galatasaray sig videre i Champions League-turneringen med tusinder af tyrkiske tilskuere på lægterne på Schalke 04's hjemmebane, Veltins-Arena. Allerede mandag aften var en gruppe fans imidlertid så ivrige efter at få et glimt af deres helte fra hjemlandet, at de forsøgte at grave sig under et hegn, så de kunne se det tyrkiske hold træne.

Tv-stationen Sky rapporterer, at vagter ved stadion opdagede den lille gruppe fans, som med de bare hænder forsøgte at skabe passage under hegnet. Jorden var imidlertid frossen, så de nåede ikke langt.

- Det er sandt. Efter holdets sidste træning før kampen, blev vores tyrkiske venner fanget under forsøget på at grave sig ind på stadion gennem den frosne jord, siger Horst Heldt fra Schalke 04 til Sky Television.

Læs også:

Se også: Måltyven Burak skød hul på Schalke

Kampen var et kæmpe tilløbsstykke for den betragtelige del af befolkningen i Gelsenkirchen, der er af tyrkisk afstamning. Befolkningsgruppen udgør 20.000 af byens 260.000 mennesker.

Galatasaray vandt i øvrigt kampen over Schalke 04 med 3-2 og gik sammenlagt videre med 4-3.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere