Arsenal-anfører: Vi skylder Wenger alt

Thomas Vermaelen mener, at Arsenal-spillerne står i gæld til Wenger forud for aftenens Champions League-opgør

Arsene Wenger får kredit fra sin anfører. (Foto: AP)
Arsene Wenger får kredit fra sin anfører. (Foto: AP)

Arsenal skal forsøge at bestige et monumentalt bjerg i München i aften. Et 1-3-nederlag på hjemmebane i det første opgør betyder, at The Gunners skal score tre gange på sidste års finalestadion, Allianz Arena, for bare at have en chance for at gå videre.

Arsenals kaptajn, forsvarsspilleren Thomas Vermaelen, tror på miraklet, og giver samtidig sin fulde støtte til den pressede manager Arséne Wenger.

- Vi skylder manageren alt. Han har givet os tillid og troen på, at det kan lade sig gøre. Nu er det på tide, vi giver noget tilbage til ham, siger Thomas Vermaelen.

Det er i særdeleshed Aesenals forsvar, der har været genstand for kritik på det seneste og den belgiske anfører er da også bevidst om de defensive udfordringer i London-klubben.

- Vi arbejder på vores forsvar hver eneste dag. Når det går dårligt, tager vi det meget personligt, men vi bliver bare nødt til at fortsætte og ikke tage os så meget af, hvad folk siger, fastslår Thomas Vermaelen.

Arsenal kan finde trøst i sidste års 1/8-finaler, hvor holdet næsten overkom et 4-0-nederlag mod Milan i første opgør, men dog kun vandt med 3-0 på Emirates i returkampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere