Skamros til Messi - og en syrlig bemærkning

Gary Lineker ikke i tvivl: Messi er bedre end Maradona

Lionel Messi punkterede på sin vis AC Milans modstandsvilje med et fantastisk mål allerede efter fem minutter af onsdagens kamp på Camp Nou. (Foto: AP)
Lionel Messi punkterede på sin vis AC Milans modstandsvilje med et fantastisk mål allerede efter fem minutter af onsdagens kamp på Camp Nou. (Foto: AP)

Diskussionen om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller gennem tiderne, er lige så gammel som spillet selv.

Efter at have set Lionel Messi ødelægge AC Milans kampgejst onsdag aften med de to første scoringer i en 4-0-sejr til Barcelona leverede den engelske fodboldlegende Gary Lineker et indlæg i debatten.

- Jeg så meget til Maradona og spillede mod ham. Selvom han var vidunderlig, så er Messi bedre og meget mere stabil, skrev Lineker på sin Twitter-profil (@GaryLineker) efter Barcelonas 4-0-sejr over AC Milan.

Se også:

Se også: Messi-mania

Også folk som Michael Owen og Gary Neville hyldede Messi, mens Rio Ferdinand (@rioferdy5) havde en mening om, hvad der var forskellen på det Barcelona-hold, der splittede Milan ad, og så det Barcelona-hold, der før Milan-kampen havde oplevet et synligt formdyk.

- Kantspillerne er den store forskel på, hvordan Barcelona har spillet i aften i forhold til de sidste par uger ... totalfodbold! skrev Ferdinand.

En syrlig bemærkning eller to faldt der naturligvis også af til trods for Barcelonas fantastiske præstation.

Ajax-spilleren Ryan Babel (@RyanBabel) undrede sig således over, at Alexis Sanchez ikke fik gult for at sparke bolden i et tomt mål efter en offsidekendelse i 2. halvleg af Milan-kampen.

- Jeg husker Van Persie fik gult for ikke at høre fløjten på Camp Nou i sine Arsenal-dage, konstaterede Babel tørt onsdag aften med henvisning til, at landsmanden blev smidt ud med dobbelt gult i en CL-1/8-finale i 2011.

Se også:

Se også: Syg Barca-træner tilbage til CL-kvartfinaler

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere