Barcelona-vikar: Vi skal holde hovedet koldt

FC Barcelona jagter revanche mod AC Milan

Jordi Roura maner til ro før CL-braget i Barcelona. (Foto: AP)
Jordi Roura maner til ro før CL-braget i Barcelona. (Foto: AP)

BARCELONA (Ekstra Bladet): Tilskuerpladserne på stadion var tomme, da vikarierende FC Barcelona-træner Jordi Roura i satte sig til rette under Camp Nou, men stemningen i det tætpakkede presselokale var stort set ladet med ligeså megen spænding, som det bliver tilfældet i morgen aften.

Nederlaget på 2-0, det første af sin slags i 133 kampe, til AC Milan har for at sige det mildt skabt visse problemer.

Se også: Schalke-topscorer tvivlsom

- Det er klart, at vi ikke spillede op til vores bedste, når vi tabte 2-0, men jeg var ikke overrasket over Milans styrke. Vi har bragt os i en vanskelig situation, men vi har troen på, at vi alligevel kommer videre, sagde Jordi Roura, mens fotograferne skød flere billeder, end de fleste mennesker tager på en hel sommerferie.Den trængte træner lagde ikke skjul på, at han støtter sig meget op af Tito Vilanova, som trods sin kræftsygdom, der kræver behandling i New York er mindst ligeså velorienteret som ham selv.

- Han ser alle vores kampe og følger med i alt med så stor indlevelse, at jeg ofte bliver overrasket over, hvordan han har overskud til det midt i sin behandling. Vi forbereder alt sammen. Intentionen er, at tingene skal gøres på samme måde, som havde Tito været her.

Jordi Moura udstedte ingen garantier, men sagde, at han tror på, at Xavi akkurat når at blive klar efter sin skadepause. Til gengæld var han mere kryptisk omkring David Villas plads i startopstillingen. Men med ordene "på hans plads har vi forskellige muligheder, og vi afsøger alle muligheder", pilen i retning af, at formstærke Alexis tildeles pladsen.

Se også: Barcelona-profil: Vi skal holde hovedet koldt mod Milan

Til gengæld lovede han, at der ikke bliver tale om et hasarderet stormløb frem mod Milans mål fra første minut.

- Vi har 90 minutter, og det gælder om at holde hovedet koldt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere