Se det: Her går United-stjernerne amok på dommeren

Manchester United-spillerne var rasende både under og efter kampen, da de tirsdag aften røg ud af Champions League til Real Madrid

(Foto: Zuma Press/Simon Bellis)
(Foto: Zuma Press/Simon Bellis)

Alt så godt ud for Manchester United, da Real Madrids Sergio Ramos i starten af 2. halvleg lavede selvmål og sendte et United et godt stykke tættere på kvartfinalen i Champions League. Men så kom dommer Cüneyt Çakir pludselig i centrum, da han noget kontroversielt gav Manchester Uniteds Nani det røde kort for farligt spil.

Læs også:

Se også: Tidligere topdommer: Et rødt kort til United var ikke nok

10 mod 11 var hjemmeholdet chanceløse og på to hurtige scoringer sendte Real Madrids Luca Modric og Cristiano Ronaldo gæsterne videre i turneringen.

Men det er det røde kort, som folk snakker om dagen derpå. Og både da det røde kort blev givet og efter kampen, var spillere og manager helt op i det røde felt. I billederne herover kan du se, hvordan de gik amok på dommeren.

1 af 9 Da kampen var slut var Uniteds anfører Rio Ferdinand hurtigt henne ved dommerne, som han klappede hånligt op i ansigtet. Ifølge den tidligere engelske topdommer Graham Poll, så kan det give ham karantæne. (Foto: Zuma Press/Simon Bellis)
2 af 9 Dommer Cüneyt Çakir giver Nani det røde kort (Foto: AP)
3 af 9 Dommer Cüneyt Çakir og Rio Ferdinand var ikke ligefrem bedste venner.
4 af 9 Manchester Uniteds manager Alex Ferguson spurtede ned til fjerdedommeren for at brokke sig, da Nani blev vist ud (Foto: AP)
5 af 9 Real Madrid-træner Jose Mourinho giver den udviste Nani lidt opmuntring på vejen ud. (Foto: AP)
6 af 9 Dommer Cüneyt Çakir har tidligere uddelt rødt kort i Champions League. Her til Barcelonas Sergio Busquets i gruppespilskampen mod Benfica i oktober sidste år. (Foto: AP)
7 af 9 Sir Alex Ferguson lægger ikke skjul på sin vrede oven på det røde kort. Manchester United tabte 2-1 og er dermed ude af Champions League. (Foto: Zuma Press/Simon Bellis)
8 af 9 Ryan Giggs spillede kamp nummer 1.000, og han formåede da også at holde lidt ro på, da dommeren bragte sig selv i fokus. (Foto: AP)
9 af 9 (Foto: Zuma Press/Simon Bellis)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere