Ny Milan-generation søger hævn

FC Barcelona møder onsdag aften et sultent AC Milan-hold, der tørster efter succes i Champions League.

Det har nærmest været lutter succes for AC Milan, siden at Mario Balotelli kom til holdet i januar. Han er dog spærret i Champions League. (Foto: AP)
Det har nærmest været lutter succes for AC Milan, siden at Mario Balotelli kom til holdet i januar. Han er dog spærret i Champions League. (Foto: AP)

AC Milan har holdt brandudsalg, siden det italienske storhold sidste sæson blev slået ud af FC Barcelona i Champions League i kvartfinalen.

Alligevel vil Milan hævne sig på Barcelona, som på papiret er klare favoritter i onsdagens 1/8-finale i Champions League, der spilles på San Siro i Milano.

Milan var tvunget til at sælge store profiler som angriberen Zlatan Ibrahimovic og forsvarsspilleren Thiago Silva sidste sommer på grund af klubbens dårlige økonomi. Siden er også Alexandre Pato smuttet.

Nye unge elementer
Milans forsvarsspiller Philippe Mexes mener, at det nye Milan-mandskab er i stand til at hamle op med de bedste hold i Europa.

- Det er en ny generation, og det er en fornøjelse, for selv om de er uerfarne, så bringer de noget ekstra til holdet, siger Mexes til Uefas hjemmeside.

- De unge kan give holdet en masse nye elementer. Den nye generation er meget entusiastisk, og de forlanger også meget til træning, fordi de er så livlige, og det gør noget godt for hele holdet.

- Milan kan regne med dem, for dette er et langtidsprojekt, siger Mexes.

Balotelli er spærret
I et forsøg på at forstærke holdet, så købte Milan i januar angriberen Mario Balotelli, men han kan ikke spille i Champions League, fordi han tidligere i denne sæson har tørnet ud for Manchester City.

Milan har vundet Champions League syv gange, hvis man tæller mesterholdenes turnering med, mens Barcelona har vundet den fornemste europæiske turnering fire gange.

Sidste gang, de to hold mødtes, var i kvartfinalen i sidste sæson, hvor opgøret på San Siro endte 0-0, og hvor Barcelona slog Milan ud med en 3-1-sejr på Camp Nou.

Fire måneder tidligere havde Barcelona præsteret at vinde 3-2 på udebane over Milan i gruppespillet. Så der er lagt op til revanche i Italien.

[[[[[

CHAMPIONS LEAGUE 1/8-FINALER

Tirsdag d. 12. februar
20:45 Celtic - Juventus 0-3
20:45 Valencia - Paris St Germain 1-2

Onsdag d. 13. februar
20:45 FC Shakhtar Donetsk - Borussia Dortmund 2-2
20:45 Real Madrid - Manchester U 1-1

Tirsdag d. 19. februar
20:45 Arsenal - Bayern München 1-3
20:45 FC Porto - Málaga CF 1-0

Onsdag d. 20. februar
20:45 Galatasaray Istanbul - FC Schalke 04 1-1
20:45 AC Milan - Barcelona 2-0

Tirsdag d. 5. marts
20:45 Borussia Dortmund - FC Shakhtar Donetsk
20:45 Manchester U - Real Madrid

Onsdag d. 6. marts
20:45 Juventus - Celtic
20:45 Paris St Germain - Valencia

Tirsdag d. 12. marts
20:45 FC Schalke 04 - Galatasaray Istanbul
20:45 Barcelona - AC Milan

Onsdag d. 13. marts
20:45 Bayern München - Arsenal
20:45 Málaga CF - FC Porto

]]]]]
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere