Afviser Liverpool-fix: De er fyldt med løgn

Debrecens målmand afviser alle beskyldninger om matchfixing i Liverpool-opgør

Europæisk topfodbold skælver efter mandagens Europol-melding om, at selveste Champions League-gruppespillet har været ramt af matchfixing.

Ekstra Bladet kunne allerede mandag fortælle, at det drejer sig om kampen i 2009 mellem Liverpool og Debrecen, som endte 1-0 til hjemmeholdet.

Den ungarske klubs målmand er under anklage for at have modtaget penge for at lukke mål ind. Men det vil Vukasin Poleksic ikke have siddende på siddende på sig, og han afviser alle anklager:

Læs også:

Se også: Kæmpe skandale: Var CL-kamp fixet?

- Alle, der så kampen, vil vide, at det, der bliver sagt, er løgn. Vi tabte 1-0 til Liverpool, og jeg spillede en god kamp. Jeg havde mange redninger: En redning i en en-mod-en-situation mod Albert Riera, en mod Fernando Torres og en mod Steven Gerrard. Jeg husker det hele. Hvordan kan nogen sige, at jeg tabte den kamp med vilje, siger Vukasin Poleksic til Daily Mail.

- Kampen virkede overhovedet ikke underlig. Der var intet. Jeg var bare glad for at spille på Anfield. Det var en stor aften for mig og min klub, og vi spillede godt, lyder det.

- Det var den største kamp i min karriere. Liverpool har altid været min yndlingsklub. Jeg elsker dem, og jeg kan ikke tro de ting, som folk siger om mig. Men jeg ved, jeg er ren.

Målmanden afsluttede sidste år en to-årig karantæne, som han fik, fordi han ikke informerede myndighederne med oplysninger om, at han var blevet kontaktet inden klubbens kamp mod Fiorentina, hvor han skulle hjælpe til med et resultat, der passede matchfixing-bagmændene.

Læs også:

Se også: Afsløring: Liverpool-kamp var fikset

Poleksic afviser alle beskyldninger mod ham, men frygter alligevel for sit omdømme.

- Jeg er bare bange for, at folk tror på det, der bliver sagt. De (bagmændene, red.) ringede til mig en uge eller ti dage før kampen (mod Fiorentina, red.), og det gjorde det svært for mig at spille. Jeg var så bange for at lave fejl, hvis jeg efterfølgende skulle blive beskyldt for noget.

- Jeg ved ikke, hvem det var, der ringede til mig. Jeg sagde til dem, at jeg ikke gjorde sådan noget, aldrig vil gøre det og at de ikke skulle kontakte mig igen. Jeg ved ikke, hvor de var fra, men jeg lavede en fejl, da jeg ikke sagde noget. Jeg vidste ikke, at det var så seriøst, og jeg havde ingen informationer om de personer, så jeg sagde ingenting, forklarer Vukasin Poleksic.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere