Kryber til korset: Nu undskylder Adriano

- Jeg gør det aldrig igen, siger en brødbetynget brasilianer til klubbens hjemmeside

Adriano fortryder (Foto: Lars Poulsen)
Adriano fortryder (Foto: Lars Poulsen)

Han er tidens måske mest upopulære brasilianer, i hvert fald i Danmark, efter Shakhtar-angriberen Adriano brød alle uskrevne Fair Play-regler, og spænede ned og udlignede i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland.

Hans scoring har vakt negativ opsigt overalt i fodboldverdenen, og hans mål har bestemt ikke fået kærlige ord med på vejen.

Se også:

Se også: Samba-svindleren lagt for had på Facebook

I dag kom hans danske ven, Antoni Alexandrakis, ham dog til undsætning, og meddelte, at Adriano fortrød, og nu har Donetsk-angriberen så også med egne ord beklaget sin handling mod FCN.

- Jeg havde ikke set begyndelsen af episoden, fordi jeg stod med ryggen til bolden og mit ansigt vendt mod modstanderens mål. Jeg var i offensiven og lagde ikke mærke til, hvad der foregik på vores halvdel. Jeg var meget fokuseret på kampen, og da bolden kom ned i nærheden af mig, og forsvarerne ikke tog noget initiativ, tog jeg bolden, passerede målmanden og scorede.

Se mere:

Se også: Mål-svindlerens danske ven: Adriano fortryder

- Jeg er jo angriber. Men senere, efter at have analyseret replay'en af episoden og efter at have snakket med mine holdkammerater, indså jeg, hvad der var sket, og jeg har fuldstændig ændret mit syn på episoden.

- Jeg er meget ked af, hvad der er sket. Jeg undskylder overfor alle fans og for UEFA. Sådan noget lignende er aldrig sket for mig før, jeg har altid respekteret, og vil altid respektere Fair Play-reglerne. Igen, jeg undskylder, og jeg lover, at det aldrig vil ske igen. Fremover vil jeg være mere fokuseret og opmærksom på banen, og jeg vil underlægge mig reglerne for Fair Play, siger brasilianeren til klubbens hjemmeside.

Se mere:

Se også: UEFA åbner sag mod målsnyderen

I sin undskyldning på hjemmesiden kommer Adriano dog ikke ind på, hvorfor han overfor Ekstra Bladet i går ikke viste nogen tegn på fortrydelse, da han erklærede, at han var glad for alle sine tre mål, inklusive det første, kontroversielle af slagsen.

UEFA har meddelt, at man vil kigge på Adrianos mål, og brasilianeren kan sandsynligvis se frem til en straf for sin gerning.

Er det rigtigt gjort af UEFA at åbne sag mod Luiz Adriano?

Se resultat

Er det rigtigt gjort af UEFA at åbne sag mod Luiz Adriano?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen