Shakhtar brød klokkeklar aftale

- Jeg havde en klokkeklar aftale med Srna om at gi’ os et mål, og den var de med på, siger FCN-anfører Nicolai Stokholm

Nicolai Stokholm var ophidset efter Luiz Adrianos svindelmål. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Stokholm var ophidset efter Luiz Adrianos svindelmål. (Foto: Lars Poulsen)

20. nov 20:45 FC Nordsjælland - FC Shakhtar Donetsk

UEFA Champions LeagueStadion: Parken, Danmark Dommer: Antony Gautier
FC Nordsjælland
2
5
Slut
FC Shakhtar Donetsk

PARKEN (ekstrabladet.dk): Shakhtar Donetsk snød FC Nordsjælland to gange inden for få minutter i tirsdag aftenens 2-5-kamp i Parken.

Først udlignede Luiz Adriano til 1-1 med sit svindelmål og derefter løb ukrainerne fra en aftale om at lade FC Nordsjælland score.

- Jeg havde en klokkeklar aftale med Srna (anfører for Shakhtar, red.) om at gi’ os et mål, og den var de med på, siger Nicolai Stokholm, der var manden, der skulle have scoret målet.

Læs også:

Se også: Shakhtar-stjerne: FCN sku' ha' haft et mål

Men FCN-anføreren nåede ikke langt, før han blev stoppet af Stepanenko.

- De siger, at den ene mand ikke havde forstået det. Jeg ved ikke, om han snakker et andet sprog end de andre.

- De påstår efterfølgende, at han ikke havde forstået det. Jeg sagde, at de så kunne gi’ os et mål bagefter, men det glemte de. De siger så, at vi fik det andet mål, men det kom jo efter et flot opspil, siger Stokholm, der var ved at eksplodere efter en af Champions League-historiens mest kontroversielle scoringer.

- Det er total mangel på respekt og fairplay. Vi snakker så meget om fairplay og respekt for hinanden. På mit anførerbind står respekt for spillet. Den her situation udstråler alt andet end det. Alle har jo set, hvad der er foregået, og billederne taler for sig selv.

Læs også:

Se også: Skurken Adriano havde kæmpe smil

- Hvad havde du lyst til at gøre ved Luiz Adriano?

- Jeg tror ikke, jeg skal sige de ting, jeg havde lyst til gøre lige i situationen og efterfølgende. Og at han forlod banen på den måde efterfølgende var totalt mangel på situationsfornemmelse, respekt, fairplay og alle de ord bruger, vi bruger inden for fodbolden.

- Det er chokerende, at sådan noget kan foregå på det her niveau. Det kan bare ikke forsvares, siger Stokholm, der hev fat i kampens franske dommere, Antony Gautier, efter scoringen, men blev mødt af en mand uden midler:

Læs også:

Se også: TV: Se Shakhtar-skurkens skandalemål

- Han sagde, at han ikke havde midler, han kunne bruge. At der ikke var noget, han kunne gøre. Det var op til de to hold at aftale, hvad de ville gøre.

Den 36-årige FC Nordsjælland-anfører havde i lighed med Søren Christensen en ordveksling med Shakhtar-træner Lucescu, da holdene gik til pause, men heller ikke der, var der hjælp at hente.

- Han virkede godt tilfreds med tingenes tilstand. Hans kropssprog og måde at agere på viste i hvert fald ikke, at han angrede.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen