Annonce:
Annonce:

Okore: Det var lidt chokerende

Jorés Okore virkede efter kampen stadig noget rystet over Adrianos skandalemål i Parken i aftes

Jorés Okore var rystet  efter mødet med den ukrainske 'sportsånd'. (Foto: Demotix)
Jorés Okore var rystet efter mødet med den ukrainske 'sportsånd'. (Foto: Demotix)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

PARKEN (ekstrabladet.dk): Efter et formentlig tiltrængt bad for at køle lidt af, var det en stadig noget rystet Jorés Okore, der skulle kigge tilbage på en kamp, der indeholdt et noget anderledes mål.

- Der er ikke så meget at sige til det, det er en underlige situation. Vi kan ikke gøre så meget andet at gøre end at spille kampen videre, og det gør vi ok i perioder. Målet er deres problem, og det må de selv tage med UEFA., sagde Okore med lav stemmeføring.

- Jeg har aldrig oplevet noget sådan før. Jeg forstod ikke rigtig, hvad der skete. Det var en underlig følelse i kroppen. Det var lidt chokerende, at han bare vælger at sprinte ned mod vores mål og sparke den ind.

Læs også:

'Jeg vil ikke eje Adrianos trøje'

- Det virker meget mærkeligt, at han ikke kender fair play-reglerne, kom det med tydelig undren.

Annonce:

På trods af det noget kontroversielle mål overskygger det meste af kampen, så står det stadig tilbage, af FC Nordsjælland endnu engang måtte tage til takke med en øretæve i Champions League, og det var ikke tilfredsstillende for forsvarskometen.

- Målet tog meget fokus fra vores gameplan og ødelagde en stor del af kampen for os. Selv om vi får scoret lige efter, så synes jeg stadig, at det sad lidt i baghovedet på os.

Se mere:

Shakhtar brød klokkeklar aftale

- Og det er skidt, at vi lukker så mange mål ind hver gang. Jeg ved godt, vi spiller offensiv fodbold, men vi skal også huske at forsvare, det er slet ikke godt nok. Det er meget nemt for dem at gå ind og score mål – vi skal være meget bedre og meget mere konsekvente, og stoppe dem inden de kommer ind i feltet, lyder det ærligt fra Jorés Okore, der efter Luiz Adrianos usportslige scoring tog sig en snak med den brasilianske angriber.

- Jeg spørger ham, hvad han laver, hvad han tænker. ’Hvorfor er du glad? Undrer du dig ikke over, hvad der sker?

Læs mere:

Skurken Adriano havde kæmpe smil

Og Okore indrømmer gerne, at han havde lyst til at give Adriano et tur af de helt hårde, men stortalentet holdt alligevel igen.

Annonce:

- Selvfølgelig havde jeg lyst til at give ham et skrald, men det skal også være inden for reglernes grænser. Jeg gik lidt hårdt til ham.

- Er det den manglende rutine, der skinner igennem, når I ikke kan ryste den scoring af jer?

- Ja, det er det jo nok

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: