Juve uddelte smæk til Chelsea

Hårdt såret: Chelsea skal have hjælp til at rejse sig efter storsejr til Juventus

Arturo Vidal jubler over en scoring mod Chelsea. (Foto: AP/Jonathan Moscrop)
Arturo Vidal jubler over en scoring mod Chelsea. (Foto: AP/Jonathan Moscrop)

Løkken strammes om Roberto Di Matteo, Chelsea-manager og det bedste bud på en levendegørelse af bedemanden fra Lucky Luke. Efter at have inkasseret smæk af Juventus er englænderne alvorligt sårede og aner ikke, om de kommer på højkant.

Kravet i sidste runde er ikke bare sejr over FC Nordsjælland. Hvad, der synes værre, er at de forsvarende Champions League-mestre ikke selv herre over deres skæbne. Den afgøres i kampen mellem Spartak Moskva og Juventus. Får Juventus point mod russerne, som allerede er videre, ryger The Blues ud.

Læs også:

Se også: United trynet i Tyrkiet

Chelsea havde kun vundet en af otte kampe på italiensk grund. En skidt tradition, der blev forstærket sidst i første halvleg. 48.000 tilskuere på stadion i Torino vidste ikke rigtigt, om det var held eller en genialitet, der udløste målet. Et ikke specielt skræmmende skud fra Pirlo. Fabio Quargliarella handlede instinktivt og skat foden frem og fik bolden til at ændre retning, så den trods sin beskedne fart totalt snød Petr Cech.

Stik mod, hvad italienske hold ellers er berygtet for, forsøgte Juventus på ingen måde at fedte en 1-0 sejr hjem. Chelsea skulle have dødsstødet og fik det, da 25-årige Arturo Vidal fra kanten af feltet scorede med et fladt skud med en halv time tilbage.

Læs også:

Se også: Skandale-sejr til Shakhtar Donetsk

Tvunget til at satse blev udskældte Fernando Torres trukket frem fra bænken. Men hverken han eller andre gjorde den nødvendige forskel. I perioder tangerede det til engelsk opløsning i forsvaret, mens Di Matteo febrilsk stod og gumlede på sit tyggegummi.

3-0 var ydmygende, men alligevel nådigt sluppet, og sandsynligheden taler for, at Roman Abramovich snart er færdig med at vise sin manager nåde. Allerede inden kampen var der fyret godt op under fyrings-rygterne.

Nicklas Bendtner så man ikke noget til. Trods sin store erfaring og rutine fra engelsk fodbold rakte det ikke til at bringe ham i position som joker mod Chelsea. Danskeren var end ikke udtaget til den 18 mand store Juventus-trup.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Ronnie Schwartz: Vil gerne tilbage på niveau
Choknederlag: Liverpools super-stime stoppet af Swansea
Juventus vandt knebent mod Genoa
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen