Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Rasende Hjulmand: Fjolset ved ikke, hvad det drejer sig om

FCN-træner Kasper Hjulmand var en blanding af rasende og skuffet over den måde, som Shakhtar Donetsk opførte sig på i Parken i aftes

Luiz Adriano var Parkens mindst populære  mand tirsdag aften. (Foto: Lars Poulsen)
Luiz Adriano var Parkens mindst populære mand tirsdag aften. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): - Jeg er ramt på respekten, og det som vi … En ting er nogle små ting, som man ser, hvor man ligger og leger med moralen omkring spillet, men det er så graverende en ting, så stor en ting, at det rammer en rigtig hårdt, siger Kasper Hjulmand som reaktion på det usportslige mål, som Luiz Adriano scorede i Parken i aftes.

Læs mere:

Se også: Shakhtar-stjerne: FCN sku' ha' haft et mål

- Også når man ser hen på en trænerbænk, hvor assistenttræneren sidder og giver ham (Adriano, red,) thumbs up for det, da det sker, og da han bliver taget ud. Det er en skandale, kommer det bestemt fra FCN-træneren, der prøvede at tale med Shakhtar-træner Mircea Lucescu om målet.

- Jeg får sagt min mening til Lucescu

- Hvad svarer han?

- Han snakker seks sprog. Det var på et af dem, jeg ikke forstår, han svarede.

- Er der en aftale om, at I kan løbe op og score efterfølgende?

- Jeg fornemmer ikke, at der er en klar aftale. Der er nogle spillere, Srna er en af dem, som helt klart forventer, at det er det, vi gør.

- Han forsøger også at kigge ud på bænken, men der sker ikke noget. Så den aftale er i hvert fald ikke kommunikeret ordentligt videre.

Læs også:

Se også: FCN: Det går over alle grænser

Kasper Hjulmand leder efter de rigtige ord at beskrive hele situationen med, men utilfredsheden for alligevel overtaget i momenter.

- Én ting er, at der er et fjols, som ikke ved, hvad det drejer sig om, En anden ting er så, at man tager fat, og der ville jeg som træner helt klart have skåret igennem og sagt, at det er sådan vi gør (lader dem score, red.).

- Jeg mister utroligt meget for Shakhtar, som jeg ellers har utrolig meget respekt for og et trænerteam, jeg har talt med og som jeg synes, gør et fremragende stykke arbejde, men moral er en flygtig ting.

Se også:

Se også: TV: Se Shakhtar-skurkens skandalemål

- Bliver man så frustreret som træner, at man overvejer at ofre et rødt kort for at få ram på Adriano?

- Nej, det gjorde jeg ikke. Vi gør tingene på vores måde, og vi holder vores sti ren. Vi talte også om, at skulle situationen opstå for os, så ville ikke udnytte den.

- Vi har nogle værdier, som vi tror på. Der sidder mange og kigger – også børn, og vi skal ikke ud og bringe spillet i miskredit. Vi gør tingene på vores måde, og det vil vi altid gøre, understregede Kasper Hjulmand.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen