FCN-profilerne floppede mod Shakhtar

Ukrainerne 'stjal' et mål, men FCN-spillerne ramte heller ikke dagen mod Shakhtar Donetsk

Nicolai Stokholm spillede ikke karrierens bedste kamp. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Stokholm spillede ikke karrierens bedste kamp. (Foto: Lars Poulsen)

Heller ikke i femte forsøg lykkedes det FCN-spillerne at hente den første CL-sejr.

Dagen derpå er brasilianske Luiz Adriano den store skurk, men Ekstra Bladets karakterbog afslører, at nordsjællænderne heller ikke ramte dagen i Parken.

Jesper Hansen 3

Han kan ikke lastes for de fire første mål. Han så skidt ud ved det femte. Men han havde også et par fine redninger. Men ikke denne kamp, han bliver solgt på.

Michael Parkhurst 2

En kamp under niveau for den stabile back. Han kom for sjældent med frem og virkede ikke som tidligere så skarp i duelspillet.

Jores Okore 2

Ingen stor kamp af den store og fysisk stærke stopper. Han havde et par afspilningsfejl og så ikke helt godt ud ved et af målene - 2-4 scoringen.

Ivan Runje 4

Den bedste mand i bagkæden. Spillede med udstråling og autoritet. Rolig med bolden og hans klart bedste præstation i Champions League.

Patrick Mtiliga 3

Meget stærk i offensiven før pausen, hvor han var med i ét af målene. Havde flere udfald i anden halvleg, hvor han sjældent tog de farlige overlap.

Enoch Adu 3

Altid hårdtarbejdende og i evig jagt efter bolden. Han fyldte en del centralt, erobrede bolde og fordelte den fornuftigt. Han fik en advarsel efter pausen.

Nicolai Stokholm 3

Kaptajnen spiller aldrig dårlige kampe. Men han nåede ikke det høje niveau vi tidligere har set. Virkede måske lidt slidt efter det hårde program.

Søren Christensen 2

Ingen stor kamp af den offensive midtbanespiller. Han sled med at finde de frie rum og fik aldrig sat et afgørende aftryk. Udskiftet efter en lille times spil.

Kasper Lorentzen 2

Han scorede et fremragende mål til 2-1, men smed ufatteligt mange lette bolden væk. Alt for nonchalant i stilen og tilgangen til opgaven.

Morten Nordstrand 3

Spillede den dybe angriber og arbejdede hårdt. Han scorede et fint mål og faldt fornemt ind i rollen. Udskiftet et kvarter før tid.

Joshua John 3

Stærk før pausen og oplægger til 1-0 målet. Han gjorde ondt på ukrainerne med sin fart. Faldt meget ud efter pausen, hvor han sjældent blev sat op.

Anders Christiansen 3

Fik den sidste halve time i stedet for Søren Christensen. Energisk og meget løbevillig. Han forsøgte at sætte gang i noget og skal belønnes for initiativet.

Mario Ticinovic

Skiftet ind et kvarter før tid. For kort tid til at få karakter.

Kasper Hjulmand 3

Et nyt nederlag og flere lærepenge overfor en offensiv stærk modstander. Han forsøgte at ændrer på tingene, men løbet var kørt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen