Mtiliga: Det hårde program er det hele værd

Patrick Mtiliga vil ikke pibe over, at FC Nordsjælland for tiden får rigtig mange kampe i benene og lidt for korte pauser

PARKEN (ekstrabladet.dk): Der er sjældent mere end to dages hvile mellem FC Nordsjællands kampe i Champions League og i Superligaen, men det hårde program hører med, når man er mesterhold og med i verdens største klubturnering.

- Det er det hele værd at have et hårdt program, når man får lov til at spille med i Champions League. Hvem ved, hvornår det kommer til at ske igen, siger Patrick Mtiliga.

- Det gør det vel næste år?

- Haha … Måske, men man kan ikke vide det, så man går med tanken om, at det måske kan være sidste gang – i hvert fald for nogen af os. Så med den indstilling skal man også gå ud og give den en skalle hver gang.

Dejligt at sidde over
Det hårde program kan dog godt mærkes, og Patrick Mtiliga nød at sidde over med karantæne i weekendens 2-0-sejr over AGF på udebane.

Læs også:

Se også: Arsenal uden Walcott

- Det var dejligt at sidde over og få lidt flere kræfter i benene og blive lidt mere klar i hovedet end med de to dages pause, som vi har været vant til.

- Det har da været et hårdt program, og det har man også kunne se i nogle kampe, synes jeg, men vi har formået at bruge vores kræfter rigtigt – og de spillere, der kom ind i stedet for so andre, gør det rigtig godt, lyder det fra venstrebacken.

Læs også:

Se også: Ukraine vil have Redknapp

Mtiliga vil meget gerne ind og vaske pletten fra ydmygelsen mod Juventus i Torino af sig, og derfor skal den have fuld skrald mod Shakhtar Donetsk i aften.

Stadig dårlig smag i munden
- Vi har stadig en dårlig smag i munden over måden, vi tabte til Juventus på. Vi blev fuldstændig blæst ud af banen og det skal ikke ske igen.

Læs også:

Se også: Rigmand dropper FC Midtjylland

- Det er jo aldrig nogensinde sjovt at spille den slags kampe. De varer lang tid, når man løber og kigger op på uret.

- Men helt kart, vi skal ud og vise en god figur og blive ved med at charmere dem, der sidder på tilskuerpladserne og få dem over på vores side.

Se med i aften om FC Nordsjælland får charmeret tilskuerne mod Shakhtar Donetsk i Champions League på 3+eller live her på sitet fra kl. 20.45

Hvad ender kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk?

Se resultat

Hvad ender kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen