Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

FCN-angriber: Vi skal have scoret et mål

Joshua John ved godt, at det er ved at være tid til at få puttet bolden i kassen, hvis FC Nordsjælland skal overraske i Champions League

Joshua John ved, at det bliver svært at score mod det defensivt ultra stærkt Juventus-mandskab. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Joshua John ved, at det bliver svært at score mod det defensivt ultra stærkt Juventus-mandskab. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Både på FC Nordsjællands pointkonto og ud for antal scorede mål i Champions League står der et stort, rundt nul. Og det skal der ændres på, helst allerede i aften.

- Hvis vi spiller, lige som vi gjorde i starten mod Chelsea, så skal vi nok skabe nogle chancer, og så håber jeg, at målet kommer denne gang, siger Joshua John, der måske kan få lidt ekstra plads på venstrekanten, fordi Juventus ikke har taget Stephan Lichtsteiner med til Parken.

Læs også:

Se også: Før FCN: Juventus er specialister i uafgjort

Det er dog ikke noget, som Joshua John gider beskæftige sig med.

- Vi skal ikke tænke på hvem, der er med, og hvem der ikke er med hos Juventus. De køber kun spillere af stor kvalitet, og de kender alle deres opgave. Vi må bare tænke på os selv, understreger FCN’s hurtige hollænder.

Joshua John har spillet gode kampe mod både Shakhtar Donetsk og Chelsea, men som angriber skal bolden i kassen, og det er den ikke kommet i Champions League. Endnu.

Se mere:

Se også: ’FC Nordsjælland er ikke på samme niveau’

- I den sidste kamp (mod Chelsea, red.) var jeg uheldig, hvor bolden ramte stolpen efter en stor redning fra Petr Cech, men der er ingen undskyldning.

- Vi skal have et mål i Champions League, så vi er nødt til at finde en løsning mod Juventus, der spiller lidt anderledes end Chelsea. Chelsea har fire nede bagved, hvor Juventus kun har tre.

Læs mere: Se også: Dem skal FCN passe på Dem skal FCN passe på

- Juventus har lukket færrest mål ind i Italien i denne sæson. Er det noget, der skræmmer som angriber?

- Det er et tegn på et rigtig godt forsvar, og de forsvarer med hele holdet. Alle gør deres job, og de har ikke tabt i 47 kampe i Serie A og ikke i denne sæson i Champions League, så det bliver en udfordring for os, hvis vi skal være de første, der vinder mod dem i lang tid, lyder det fra Joshua John, der sammen med holdkammeraterne fra FC Nordsjælland kommer på sæsonens måske sværeste opgave mod Juventus i aften.

Følg kampen live på 3+ eller live her på sitet fra kl. 20.45

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen