FCK-træner til spillerne: Forbered jer på Messi

Ariël Jacobs har bedt sine spillere være forberedt på at kvalificere sig til Champions League

BRÜGGE (ekstrabladet.dk): FC Københavns spillere trænede tirsdag eftermiddag på Jan Breydel Stadion i Brügge, hvor de onsdag aften skal forsøge at veksle 0-0 på hjemmebane til et resultat, der senere dem videre fra 3. runde i Champions League-kvalifikationen.

Og københavnernes belgiske mestertræner Ariël Jacobs har forud for kampen forsøgt at styrke spillerne mentalt ved at bede dem være forberedt på kvalifikation.

- I sidste uge sagde jeg til spillerne, at de alle skulle forberede sig på at give hånd til Messi, fortalte Jacobs på pressemødet inden Brügge-kampen.

Se mere:

Se også: Danske legender støtter Brugge mod FCK

- De skulle forberede sig på det, frem for at forberede sig på at sidde derhjemme og se Messi give hånd til nogle andre spillere på tv, siger Jacobs.

Jacobs har i sin tid som Anderlecht-træner haft udmærkede erfaringer fra Jan Breydel Stadion, men han ved også godt, at det bliver svært foran op mod 30.000 flamske fodboldfans.

- Jeg håber, vi slår dem. Men først venter en hård og svær kamp. Jeg ved ikke, om procenterne hedder 50/50, 60/40 eller 40/60. Kampen kan ende på alle mulige måder, sagde Jacobs dagen før kampen, der starter klokken 20.30 onsdag aften.

Se også:

Se også: FCK’s nye angriber overrasker ikke

Et pressemøde, der i øvrigt illustrerede, hvorfor FCK har vurderet, at Jacobs er mere egnet til jobbet end den lavmælte, forsigtige Roland Nilsson.

Jacobs tager gerne ordet, og han svarer gerne konkret og direkte på spørgsmålene. Belgierens selvbevidsthed og erfaring er fra første færd slået an i FCK.

Så mangler der bare nogle resultater, som klubben og fansene kan være stolte af. I første omgang en udmanøvrering af Club Brügge i Champions League-kvalifikationen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen