FCN: Vi vil vinde i CL

FC Nordsjælland har ambitioner om andet end at lege turister i Champions League-kampene

Fest og champagne skiftes efter sommerferien ud med ambitioner i Champions League. (Foto: Lars Poulsen)
Fest og champagne skiftes efter sommerferien ud med ambitioner i Champions League. (Foto: Lars Poulsen)

Mens spillerne er gået på sommerferie, har de nykårede danske mestres sportsdirektør fået travlt.

For der er nok at se til for Jan Laursen hvis næste opgave er at få den trup på plads, der i efteråret skal spille Champions League.

Og FCN er ikke i den fornemste europæiske turnering som turister. De er der ikke for at få et billede af Messi, en trøje af Ronaldo eller et håndtryk fra Rooney.

Se også: Dem kan FCK møde i Champions League

FC Nordsjælland er i Champions League for at lave resultater.

– Det er meget uvirkeligt, at vi skal spille Champions League, men det forpligter. Det er vigtigt, at vi ikke siger, at vi bare skal ud og være med. Vi skal gøre en god figur, det er vigtigt for os at sætte et aftryk, og vi vil derfor angribe det superambitiøst på alle fronter, siger Jan Laursen til Ekstra Bladet.

FC Nordsjælland har som pokalvinder spillet europæisk de seneste sæsoner, og den erfaring kan blive point værd, når det i efteråret gælder seks Champions League-kampe.

– Vi er kommet ud over benovelsen og det der med, at det er fint nok bare at være med. Det har været med til at udvikle os at spille europæisk, men vi har manglet gennembruddet. Det nager stadig Kasper (Hjulmand, red.), at vi ikke slog Sporting Lissabon ud, siger Jan Laursen og glæder sig over, at portugiserne ikke for tredje sæson i træk kan blive modstanderen!

Læs også:

Se også: Her er årets hold i Superligaen

Ellers har han ingen ønskeseddel. Som klassens nye dreng er han bare glad for de seks fødselsdage, som FCN er inviteret med til.

– Men vi går da efter at slå dem, lige meget hvem der kommer. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvem man kan rende ind i. Det er ligaer, vi overhovedet ikke kan måle os med, men også ligaer, der historisk set er større, men lider i øjeblikket.

Læs også:

Se også: Guldhelt: Drømmen er Juventus

Først 30. august trækkes der lod til Champions League.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen