Newcastle-boss håber Chelsea taber finale

Newcastles manager, Alan Pardew, håber på, at Chelsea taber Champions League-finalen til Bayern München

Den nationale patriotisme er gemt væk, når Newcastles manager, Alan Pardew, giver sin vurdering af Champions League-finalen mellem engelske Chelsea og tyske Bayern München.

Alan Pardew lægger ikke skjul på, at han håber, Chelsea taber finalen den 19. maj på Allianz Arena i München, og det har han en helt særlig grund til.

- Hvis det sker, at vi slutter som nummer fire i Premier League, men går glip af Champions League, så vil det være et hårdt slag for os, siger Alan Pardew ifølge nyhedsbureauet AFP.

Newcastle ligger lige nu på fjerdepladsen i Premier League, hvilket under normale omstændigheder udløser kvalifikationskampe om at komme med i næste sæsons Champions League.

Chelsea ligger i øjeblikket på sjettepladsen i ligaen, men holdet snupper en af de engelske Champions League-pladser, hvis klubben vinder Champions League.

- Vi ønsker ikke, at Chelsea vinder Champions League, for vi vil have den plads. Det ville være meget hårdt, hvis vi slutter som nummer fire og går glip af det, siger Alan Pardew.

Newcastle kan dog sikre en definitiv Champions League-plads ved at overhale Arsenal og slutte som nummer tre i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere