Stolt Bayern-træner: Sejren var magisk

Bayern Münchens manager Jupp Heynckes mener, at holdet fortjent er i finalen efter dramatisk kamp i Madrid

Selvom Bayern München fik den værst tænkelig start på aftenens Champions League-semifinale mod Real Madrid, kæmpede tyskerne sig alligevel til en samlet sejr.

Allerede efter godt 15 minutter var Madrid foran med 2-0 foran et larmende hjemmebanepublikum på Santiago Bernabeu, og Bayern-spillerne var rystede.

Tyskerne fik dog kæmpet sig flot tilbage med et mål før pausen, og efter både forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence var sejren en realitet.

Se mere:

Se også: Mourinho accepterer nederlag: Vi var for trætte

Bayern Münchens træner Jupp Heynckes kalder aftenen i Madrid for magisk og roser sit kæmpende mandskab.

- Det var hårdt for os at indkassere to mål efter 15 minutter. Alle ved, hvor svært det er her i Madrid. Men herefter dominerede vi kampen, og over 120 minutter mener jeg, at vi fortjente det, siger den stolte Bayern-boss.

Læs også:

Se også: Casillas: Bayerns sejr var lotteri

Tyskernes målmand Manuel Neuer blev den store helt i straffesparkskonkurrencen, hvor han reddede både Cristiano Ronaldo og Kakas forsøg fra 11-meter-pletten.

Den tyske keeper mener ligesom sin træner, at Bayern München fortjent er finalen efter en samlet 6-4 sejr.

- Jeg ville for alt i verden redde de straffespark. Selvfølgelig var vi også heldige, men vi har alle arbejdet så hårdt for det her. Over to kampe har vi spillet lige op med Real Madrid, og vi er fortjent videre, siger den 26-årige Neuer.

Se også:

Se også: Bayern-boss i ekstase: Finale topper alt

Bayern München nåede senest Champions League-finalen i 2010, men her tabte tyskerne til Inter.

Den 19. maj får Neuer og co. muligheden for selv at løfte trofæet, når finalen skal spilles på deres egen hjemmebane Allianz Arena i München.

Læs mere:

Se også: Verdens to bedste svigtede

- Det har nærmest været en besættelse for os at nå finalen på vores eget stadion, siger Jupp Heynckes ifølge nyhedsbureauet AFP.

Her venter London-klubben Chelsea, som tirsdag slog FC Barcelona ud af turneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere