Mourinho accepterer nederlag: Vi var for trætte

Det havde kostet for mange kræfter at spille El Clásico i lørdags, vurderer Jose Mourinho

Det blev en semifinale, der gik hele vejen gennem ordinær spilletid, forlænget ditto og straffespark, før Bayern Munchen havde besejret Real Madrid i den anden semifinale i Champions League.

Og de 120 minutter plus det løse var mere end de trætte Real Madrid-ben kunne magte.

Læs mere:

Se også: Casillas: Bayerns sejr var lotteri

- Mit hold spillede en stor kamp i weekenden, mens Bayern München havde mulighed for at hvile deres spillere. Det kunne man se i slutningen af aftenens kamp, sagde José Mourinho på pressemødet efter kampen.

Real var ellers startet som lyn og torden og kom hurtigt foran 2-0 på to scoringer af Cristiano Ronaldo, men Bayern lod sig ikke ryste og spillede sig flot tilbage i kampen og fik reduceret ved Robben.

Se også:

Se også: Bayern-boss i ekstase: Finale topper alt

Så stod holdene helt lige (det første opgør i München endte 2-1 til Bayern, red.), og det kom til at præge kampen, der gik fra at være piv-åben til at være en mere låst affære - specielt mod slutningen af den ordinære- og den forlængede spilletid.

- Bare én fejl ville have kostet sejren ved stillingen 2-1. Men jeg er stolt af mine spillere, og vi skal nu kæmpe videre. Hvis vi vinder den hjemlige liga, er det et stort fremskridt for os, sagde Mourinho.

Læs også:

Se også: Verdens to bedste svigtede

Og med fire runder tilbage af La Liga og et forspring til Barcelona på syv point, ser det ud til at blive en mission, der lykkes.

I Champions League må Morinho dog glemme alt om at løfte trofæet i år, men han får alligevel en spændende finale, når hans gamle hold Chelsea står overfor Bayern München på Allianz Arena i München 19. maj.

Se mere:

Se også: Fodboldguderne smiler til os - Bayern skriver historie

Og Mourinho har en klar favorit:

- Jeg håber selvfølgelig på, at Chelsea vinder, sagde Real-træneren om sin gamle klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere