Real Madrid-synder: Klar til at skyde igen

Et brændt straffespark i en Champions League-semifinale har ikke taget skydelysten fra Sergio Ramos

Ramos var uskarp i aftes (Foto: AP)
Ramos var uskarp i aftes (Foto: AP)

Sergio Ramos var den tredje og sidste synder fra 11-meter-pletten, da Real Madrid onsdag tabte 3-4 til Bayern München efter forlænget spilletid og straffespark i semifinalen i Champions League.

Men selvom forsvarsspillerens kiks blev det afgørende dødsstød for spanierne i den europæiske turnering, da Bayerns Bastian Schweinsteiger efterfølgende scorede på det sidste spark, ville den 26-årige spanier være klar til at sparke igen.

Se også:

Se også: Real-exit ryster spanske medier

- Hvis jeg skulle tage et nyt straffespark i den samme situation i morgen, ville jeg gøre det, siger Sergio Ramos til uefa.com.

- Når du føler, at du har selvtillid nok til at gøre noget som dette - hvilket jeg gjorde - ønsker du bare at hjælpe holdet. Det at sparke et straffespark for at nå en Champions League-finale er et meget tungt pres, men det har jeg altid haft det fint med, siger Ramos.

Holdkammeraterne Cristiano Ronaldo og Kaka svigtede også fra 11-meter-pletten, da tyskernes målmand Manuel Neuer reddede forsøgene fra Real-stjernerne.

Læs mere:

Se også: Xabi Alonso: Den grimme side af fodbold

Bayerns Toni Kroos og anfører Philipp Lahm brændte også på Real-keeper Iker Casillas.

Inden den spændende afgørelse på straffespark måtte Real Madrid og Bayern München ud i forlænget spilletid, fordi spanierne efter de ordinære 90 minutter førte 2-1 over tyskerne.

Samlet gik Bayern München videre til finalen med 6-4, da tyskerne vandt 2-1 hjemme i den første semifinale mellem de to klubber.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere