Casillas: Bayerns sejr var lotteri

Real Madrids målmand Iker Casillas roser sit hold trods nederlaget i Champions League til Bayern München

Real Madrids anfører og målmand Iker Casillas snuppede to straffespark, da afgørelsen mod Bayern München faldt efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Men Real Madrid brændte hele tre spark, og så var det tyskerne, som nåede i Champions League-finalen efter en samlet 6-4-sejr.

Læs mere:

Se også: Bayern-boss i ekstase: Finale topper alt

- Det var en meget spændende kamp, men i sidste ende er en straffesparkkonkurrence altid et lotteri, siger Iker Casillas ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Cristiano Ronaldo, Kaka og Sergio Ramos var synderne fra pletten, mens Bayern Münchens midtbanespiller Sebastian Schweinsteiger satte den afgørende scoring ind bag Casillas.

Se også:

Se også: Verdens to bedste svigtede

- Vi bør ikke dvæle for meget ved det. Vi spillede rigtig godt, skabte chancer og kombinerede bolden godt rundt, siger Iker Casillas.

I den ordinære kamp scorede Ronaldo to mål, og de 120 minutter endte 2-1 til spanierne, men det var altså ikke nok til at gå videre til finalen.

Se mere:

Se også: Fodboldguderne smiler til os - Bayern skriver historie

Bayern havde vundet det første opgør med 2-1 på hjemmebane, så det stod helt lige efter de første 180 minutter, og det gjorde også efter forlænget spilletid, som endte uden scoringer.

Engelske Chelsea venter i finalen efter en samlet sejr over FC Barcelona. Finalen spilles 19. maj i München.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere