Ribery: Mobning har gjort mig stærk

Bayern-stjernen Franck Ribery voksede op med mobning på grund af sit store ar i ansigtet, men det er han glad for. - Det gav mig styrke, siger han

Franck Ribery blev mobbet som lille på grund af sit vansirede ansigt, men formåede at vende det til noget positivt. (Foto: AP)
Franck Ribery blev mobbet som lille på grund af sit vansirede ansigt, men formåede at vende det til noget positivt. (Foto: AP)

Aftenens Champions League-brag mellem Real Madrid og Bayern München på Bernabeu i Spanien kan nemt ende med en fransk matchvinder.

Bayern-mandskabets stærke wing Franck Ribery har ramt storformen på det seneste, og sammen med hollandske Arjen Robben er han en evig trussel mod madrilenernes forsvar.

Læs også:

I følge Brian Laudrup kan Manuel Neuer blive den største målmand i nyere tid. (Foto: AP/Martin Meissner) Champions League Neuer kan blive matchvinder mod Real Madrid

Den 29-årige landsholdsstjerne er let genkendelig på sit store ar i ansigtet. Han har haft det siden han som spædbarn var involveret i en grim bilulykke, og han blev mobbet med det gennem hele sin barndom.

Men den, der ler sidst, ler som bekendt bedst. Ribery mener nemlig selv, at det var den skånselsløse hån i skolegården, som gjorde ham stærk og karakterfast nok til at blive en stjernespiller.

- Jeg er stolt af mit ar. Det gav mig styrke og formede min personlighed, siger han til La Gazzetta dello Sport.

Læs også:

Di Matteo må se bort fra en bunke stamspillere. (Foto: PA) Chelsea Grønkjær: Di Matteo har glemt de karantæne-ramte

- Du skal være mentalt stærk for at modstå andre børns latterliggørelse og de stirrende blikke fra voksne, siger han til den italienske sportsavis.

I aften kan han hjælpe Bayern München i Champions League-finalen på hjemmebanen Allianz Arena, hvor Chelsea i så fald venter.

Det kræver at sydtyskerne formår at forsvare 2-1-føringen fra første kamp.

1 af 2 Bayern München fører 2-1 inden aftenens kamp på Bernabeu. (Foto: AP)
2 af 2 Franck Ribery blev mobbet som lille på grund af sit vansirede ansigt, men formåede at vende det til noget positivt. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer