Neuer kan blive matchvinder mod Real Madrid

Brian Laudrup vurderer: Bayern-keeperen kan udgøre den afgørende forskel mod Real Madrid

I følge Brian Laudrup kan Manuel Neuer blive den største målmand i nyere tid. (Foto: AP/Martin Meissner)
I følge Brian Laudrup kan Manuel Neuer blive den største målmand i nyere tid. (Foto: AP/Martin Meissner)

Selv om han i forvejen er 1,92 meter høj, kan Manuel Neuer i aften løfte sig til et luftlag, hvor kun historiens største Bayern Münchenmålmands-legender befinder sig.

Afvæbn Cristiano Ronaldo, og den er hjemme. Hvilket skal forstås helt bogstaveligt, da Champions League-finalen netop spilles på Bayern Münchens hjemmebane.

Legendernes frontfigurer i det bayerske mål, Sepp Maier og Oliver Kahn, sørgede for at få hånden på den største europæiske pokal, og ifølge Brian Laudrup, fodboldekspert på Viasat, kan Manuel Neuer gøre det samme.

Læs mere:

Se også: Tre gode tip til gyseren i Madrid

- Han er helt deroppe, hvor han kan blive en af de største målmænd i nyere tid. Alle hold, der kommer til tops, har en klassemålmand, og jeg tror, at Neuer har det i sig, som gør, at man om nogle år vil sammenligne ham med Sepp Maier og Oliver Kahn - og jeg kan også godt se, at han distancerer Kahn, hvis Bayern ender med at vinde nogle titler.

- Man må formode, at Neuer bliver en smule mere udfordret end Casillas i aften, da det er Real Madrid, som skal frem og skabe kampen, men han har kvaliteterne til at modstå presset. Jeg ser chancerne som fifty-fifty.

Se også:

Se også: Bayerns evner som hold bekymrer Mourinho

Da 26-årige Manuel Neuer kom til Bayern fra Schalke 04 sidste år, nedtonede han de tårnhøje forventninger ved at sige, at han ikke stod som symbolet til en ny gylden Bayern-æra.

Men sendes Real Madrid ud i aften, er det svært at undslå sig den heltedyrkelse og de forventninger, der vil være op til finalen.

Ro på, formaner Bayerntræner Jupp Heynckes med tilføjelsen om, at alt kan ske.

Læs også:

Se også: Bayern-spillere blæser på karantænefare

- Normalt vil du sige, at et hold som Real Madrid vil have en lille fordel, når de kommer direkte fra at have vundet 2-1 på Camp Nou. Men du kan aldrig vide det med sikkerhed. Jeg har også læst spanske aviser og har bemærket, at Madrid har enorm respekt for os, hvilket de også bør have efter den første kamp.

- Vi har alle spillere til rådighed, og alle er meget motiverede og fokuserede på opgaven. Når vi finalen på vores hjemmebane, Allianz Arena, vil det være historisk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere