Argentinas træner savner opbakning til Messi

Det argentinske landshold er fremragende i angrebet, men trænger til udskiftning i andre kæder, siger træner

Lionel Messi har brug for en ny fødekæde på det argentinske landshold, hvis holdet skal løfte sig fra den skuffende indsats i den seneste udgave af Copa America i 2011, da de blå-hvide værter røg ud i kvartfinalen.

Problemet er, at Argentinas midtbane og forsvar står foran et generationsskifte, fortæller landstræner Alejandro Sabella i et interview med Reuters.

- Argentina står midt i et generationsskifte, hvilket er noget, der sker for alle landshold, når en masse unge spillere kommer op. Vi skal styrke holdet fra midtbane til bagkæde, og det er det, vi søger at implementere.

- Alle er klar over, hvilket potentiale vi har på de sidste 30 meter af banen, siger Alejandro Sabella.

Angrebet er tiptop. Ud over verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi råder Sabella over blandt andre Manchester City-spilleren Sergio Agüero og Real Madrid-spilleren Gonzalo Higuain.

På den argentinske midtbane har Juan Sebastian Veron spillet en central rolle i mange år, men den 37-årige spiller stopper formentlig til sommer.

Også den tidligere Barcelona-spiller Juan Roman Riquelme, som har rundet 33 år og i dag spiller for Boca Juniors, har passeret sin bedste alder som professionel.

Det store mål for Alejandro Sabella, der tiltrådte stillingen som landstræner sidste år efter Sergio Batista, er VM i Brasilien i 2014.

- Men der er lang vej, og jeg bryder mig ikke om at tabe fokus og springe de indledende faser over, siger Alejandro Sabella.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere