Bayern tror mest på Real: Finale langt væk

Bayern München fører 2-1 før returopgøret mod Real Madrid i Champions League, og tyskerne vil i finalen

Rummenigge (th) ser Real Madrid som favoritter. (Foto: Getty Images)
Rummenigge (th) ser Real Madrid som favoritter. (Foto: Getty Images)

Real Madrid er ifølge Bayern München favorit, når de to hold i aften skal spille om en plads i Champions League-finalen.

Til trods for en 2-1-sejr på hjemmebane, så gør sydtyskerne alt for at underspille holdets chancer på Bernabeu.

- Vi vil forsøge at gøre vores drøm til virkelighed og nå finalen. Men det kræver en bayersk stjernestund, fastslår klubbens formand Karl-Heinz Rummenigge.

- Vi har stor respekt for Real Madrid - de har et storhold, og det er en storklub. Vi må være ydmyge og alligevel forsøge at gå videre.

Læs også:

Se også: Ribery: Mobning har gjort mig stærk

- Med Mario Gómez' mål i sidste minut i den første kamp har vi en lille chance, og vi vil forsøge at udnytte denne lille chance, fortæller han med henvisning til angriberens sene sejrsmål i det første opgør.

Også holdets træner, Jupp Heynckes, underspiller chancerne. Han mener, at gæsterne skal score, hvis de skal gøre sig de mindste forhåbninger om avancement.

- Vi ved, at vi skal score et eller to mål, og det kan vi også, for vi har nogle fantastiske offensive spillere. Men vi skal først og fremmest stå solidt bagude og give os selv muligheden på kontra, mener Heynckes.

Hvis tyskerne kan fortsætte de gode resultater mod Real, så kan de se frem til en hjemmebanefordel i finalen den 19. maj. Finalekampen skal nemlig spilles på Allianz Arena i München.

1 af 2 Bayern München fører 2-1 efte rførste kamp. (Foto: AP)
2 af 2 Rummenigge (th) ser Real Madrid som favoritter. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere