Terry: Undskylder overfor alle

John Terry dummede sig, da han satte et knæ i ryggen på Barcelonas Alexis Sanchez

Knæ i ryggen er dumt (Foto: AP/Andres Kudacki)
Knæ i ryggen er dumt (Foto: AP/Andres Kudacki)

John Terry må være en af dem, der jublede allerhøjeste, da Chelsea her til aften sikrede sig Champions League-finalebilletten, da London-klubben overlevede det katalanske stormvejr.

For anføreren måtte forlade banen med et rødt kort allerede før pausen, da han kortsluttede og sendte et knæ i ryggen på Barcelonas Alexis Sanchez.

Det lykkedes dog for Chelsea at spille med blot ti mand, og 2-2-resultatet sendte dem forbi de spanske giganter. Det glædede Terry, som ikke forsøgte at borforklare sit røde kort efter kampen.

Se også:

Se også: Barcelona-nedtur i vanvittig fodboldkamp

- Den ser grim ud i replay'en. Jeg løftede mit knæ unødigt, men forhåbentlig ved de folk, der kender mig godt, at jeg ikke er den type spiller, sagde Terry efter kampen til Sky Sports.

- Jeg føler, at jeg svigtede mine holdkammerater. Jeg har undskyldt over for dem, og jeg vil undskylde over for Chelseas fans. Da det skete, var jeg forvirret. Men når jeg ser den på gengivelsen, ligner det et rødt kort, lød den ærlige udmelding fra englænderen.

- Derfor er det så fantastisk, hvad drengene præsterede. Hvis vi ser tilbage, var der ikke mange, der havde regnet med, at vi ville stå her, hvor vi er i dag.

John Terrys røde kort betyder naturligvis, at Chelsea-anføreren ikke kan være med i finalen på Allianz Arena i München d. 19. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere