Lampard: Den bedste følelse nogensinde

Chelsea jublede over den sikrede Champions League-finalebillet

Outstanding Chelsea! (Foto: AP/Emilio Morenatti)
Outstanding Chelsea! (Foto: AP/Emilio Morenatti)

Chelsea leverede Champions League-sensationen, slog de forsvarende CL-mestre fra Barcelona ud af turneringen, og gjorde sig klar til finalen i München d. 19. maj.

Derfor var det naturligvis også en flok jublende Chelsea-spillere, der udtalte sig efter kampen:

- Det er en af de allerbedste følelser, jeg nogensinde har haft i Chelsea-trøjen. Sikke en bedrift. Jeg ved, at folk vil se flot fodbold og fantastisk spil, men sådan kan det ikke altid være. Sikke en ånd vi udviste derude, sagde Frank Lampard, der leverede en fornem assist til Chelseas 2-1-reducering.

Se også:

Se også: Barcelona-nedtur i vanvittig fodboldkamp

Ashley Cole jublede med:

- For tre måneder siden troede ingen på vores chancer. Vi har altid troet på det, og vi vidste, at vi var gode nok til at være her. Du kan ikke slå den fight og vilje, som vi viste på banen i dag.

Chelseas storspillende målmand, Petr Cech, stemmede i:

Læs mere:

Se også: Ramt Pique gik omkuld efter hård nærkamp

- Vi har gjort det. Hvad kan jeg sige, vi kæmpede i 90 minutter i den første kamp, og i denne kamp blev vi reduceret til ti mand og var to mål nede, men det er helt fantastisk, hvad vi har udrettet. Vi gav os 150 %, og vi blev belønnet.

Holdets midlertidige manager var stolt af sine spilleres vilje og karakter i semifinalen.

- Mange mennesker havde afskrevet os, men i dag vi viste den karakter, som disse spillere har. Vi forventede ikke at spille med ti mand, så det blev endnu vanskeligere end forventet. Anden halvleg handlede ikke særlig meget om taktik, det handlede om passion, stolthed og viljen til at gå i finalen. Det er en fantastisk bedrift af disse spillere, sagde Roberto Di Matteo.

Læs også:

Se også: Terry: Undskylder overfor alle

Ramires og Torres scorede Chelseas to mål i 2-2-affæren på Camp Nou, hvert mål faldt i halvlegenes overtid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere