Bayern-spillere blæser på karantænefare

Syv spillere fra Bayern München har karantæne i Champions League-finalen, hvis de får gult mod Real Madrid

Lahm er i fare for finale-karantæne (Foto: AP)
Lahm er i fare for finale-karantæne (Foto: AP)

Det er ikke blot det stjernespækkede spanske storhold Real Madrid, Bayern München-spillerne skal kæmpe mod i Champions League-semifinalen onsdag aften.

For syv af aktørerne på det sydtyske hold, gælder det også om at tøjle temperamentet og undgå risikable tacklinger.

Se også: Bayerns evner som hold bekymrer Mourinho

De ryger nemlig i karantæne, hvis de modtager en advarsel i Madrid, og dermed går de glip af finalen hjemme i München, hvis Bayern når så langt.

Men midtbanespilleren Bastian Schweinsteiger mener ikke, at hans holdkammerater kan gå ind til kampen og spekulere på den risiko.

- Vi vil alle sammen give alt i nærkampene, vi skal bare undgå at få de dumme gule kort, siger han ifølge Reuters.

Schweinsteiger er ikke selv i karantænefare, men det er hans midtbanekolleger Luis Gustavo, Toni Kroos og Thomas Müller.

Se også: Drømmefinale er uden Barcelona

Derudover skal hele forsvarskæden passe på på Bernabéu: Philipp Lahm, David Alaba, Holger Badstuber og Jerome Boateng er kun en advarsel fra at måtte se finalen fra tribunen.

- Vi skal udelukkende beskæftige os med at komme i finalen, siger Bayern Münchens præsident Uli Hoeness ifølge DPA.

- Når vi er i finalen, kan vi snakke om, hvem vi har til rådighed. Det nytter intet at undgå gule kort, hvis vi taber, siger Uli Hoeness.

Bayern München vandt den første kamp hjemme på Allianz Arena med 2-1 og kan altså kun tåle et nederlag i Madrid, hvis det bliver på 2-3, 3-4, eller et etmålsnederlag med højere cifre.

- Med Mario Gómez' mål i sidste minut i den første kamp, har vi en lille chance. Og den chance skal vi forsøge at udnytte, siger bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge ifølge DPA.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere