Bayern-stjerner i tumult efter CL-sejr

Bayern Münchens to største stjerner Franck Ribery og Arjen Robben kom i clinch med hinanden efter deres triumf mod Real Madrid

'Jeg sparker. Nej, jeg sparker. Scheisse!' Situationen hvor Ribery og Robben kommer op at toppes (Foto: DPA)
'Jeg sparker. Nej, jeg sparker. Scheisse!' Situationen hvor Ribery og Robben kommer op at toppes (Foto: DPA)

Alt burde være glæde og jubel i Bayern München, efter sydtyskerne hjemme på Allianz Arena besejrede Real Madrid med 2-1 i den første Champions League-semifinale.

Men det var ikke helt tilfældet. I hvert fald rapporterer den tyske avis Bild, at Bayerns to superstjerner, Franck Ribery og Arjen Robben kom i fysisk nærkontakt med hinanden efter kampen, og hvor holdkammeraterne måtte bryde ind, inden skænderiet udviklede sig.

Se også:

Se også: Ribery ærgrer sig trods CL-sejr

Avisen skriver, at balladen begyndte, da de to stjerner skændtes om, hvem der skulle tage et frispark i første halvlegs overtid. Det endte med, at Toni Kroos tog sig af sparket, men diskussionen på ord mellem de to fortsatte i pausen.

Efter kampen gik det så helt galt trods 2-1-triumfen. Bild skriver, at Ribery gik i fysisk nærkontakt med sin hollandske holdkammerat, og var angiveligt godt utilfreds med Robben. Holdkammeraterne måtte skille de stridende parter ad, og i dag var de to så indkaldt til kammeratlig samtale med klubbens ledelse.

Se mere:

Se også: Bayern-træner: Vi skal score ude mod Real

De to er dog for vigtige for holdet, og derfor er skænderiet mellem de to nu udredt, uden en af dem får tildelt en intern karantæne af klubben.

Bayern München spiller returkamp mod Real Madrid næste onsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere