Eksperter: De går i CL-finalen

Hvis man skal tro de danske eksperter, bliver Champions League-finalen et spansk arvefjende opgør

Champions League-finalen bliver et opgør mellem Real Madrid og Barcelona, lyder vurderingen. (Foto: AP)
Champions League-finalen bliver et opgør mellem Real Madrid og Barcelona, lyder vurderingen. (Foto: AP)

Hverken Barcelona eller Real Madrid formåede at hente point i de første opgør af Champions League-semifinalerne.

Alligevel mener flere, danske fodbold-eksperter, at de to spanske giganter vil formå at klare skærene på hjemmebane, så de kan mødes i München 19. maj.

Se også: Fightende Chelsea snød uskarpe Barcelona

- Jeg tror stadig, vi vil se et rent spansk opgør mellem Barcelona og Real Madrid i finalen. Lige nu er der stor fest i England over Chelseas resultat, og jeg anerkender da også, at de gjorde det godt i går. Men de kan altså umuligt klare 90 minutter mere på den måde, som kampen forløb i går, siger fodboldkommentator Morten Bruun til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- I forhold til Real Madrid og Bayern München skal jeg skynde mig at sige, at jeg var én af de Yousee-kunder, der havde problemer med at se semifinalen. Men hvis man kun kigger på resultatet, så er 2-1 altså ikke dårligt for Real Madrid.

Se også: Barca-profil: Vi svigtede foran mål

- Det bliver voldsomt for Bayern på Bernabeu, og selv om det er en mere åben kamp end Chelsea-Barcelona, vil det i sidste ende vise sig, at Real Madrid er det bedste hold, vurderer Bruun.

Også TV 2 Sports fodbold-ekspert Jesper Thygesen vurderer, at chancen er størst for et vaskeægte 'El Clasico' om godt og vel en måneds tid.

- Der venter Barcelona en svær, svær opgave hjemme på Camp Nou, men jeg mener stadig, at de er favoritter til at gå videre. Når man kigger på kampen igår, så har jeg svært ved at se, hvordan Chelsea kan modstå Barcelonas pres endnu engang, vurderer han over for ekstrabladet.dk og fortsætter:

Se også: Forløsning for Bayern mod Real

- Bayern-Real er langt sværere at lure. Men hvis jeg alligevel blev tvunget til at smide en 100-lap på vinderen, så vil jeg sætte den på Real Madrid. Bayerns forsvar er i mine øjne ikke stærkt nok til at modstå Reals angreb, og så virker Real Madrid-spillerne altså virkelig sultne.

- Når det så er sagt, så får Bayern jo nok to-tre chancer i løbet af kampen, og så er det altså bare op til Mario Gomez at sørge for, at de ryger ind, lyder det fra Jesper Thygesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere