Ribery ærgrer sig trods CL-sejr

Bayern vandt 2-1 i den første af to CL-semifinaler over Real Madrid, og den spanske scoring ærgrer Ribery

Stormøde i München: Ribery og Ronaldo i nærkamp. (Foto: AP)
Stormøde i München: Ribery og Ronaldo i nærkamp. (Foto: AP)

Franck Ribery spillede en flot kamp og scorede åbningsmålet, da Bayern München tirsdag aften vandt 2-1 over Real Madrid i den første af to semifinaler i Champions League mellem de to hold.

Alligevel er franskmanden ikke tilfreds med udfaldet.

- Jeg synes, det var en god kamp - at spille og se. Vi vidste, at Real ville være i stand til at score mange mål, og det er synd, at vi indkasserede et mål. Vi må gribe vores chancer i returopgøret, siger Franck Ribery til uefa.com.

Se også: Forløsning for Bayern mod Real
Ribery bragte tyskerne foran efter et kvarter af kampen, og det gav hjemmeholdet et boost mod spanierne, som ikke kom frem til særligt mange chancer.

Mesut Özil fik dog udlignet i starten af anden halvleg til 1-1, hvilket ville være et skidt resultat for Bayern München at tage med til returopgøret i Madrid i næste uge.

Se også: Mourinho accepterer dommerens 'fejl'

I slutminutterne blev Mario Gómez dog den helt store helt, da han sendte Bayern på 2-1, og træner Jupp Heynckes var fint tilfreds med kampen.

- Vi leverede det, som jeg bad holdet om. Vi viste passion og lyst, og vi var sultne efter succes, hvilket er præcis, hvad du har brug for i en semifinale i Champions League, siger Jupp Heynckes.

Den tyske træner er i øvrigt tidligere Real Madrid-træner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere