Forløsning for Bayern mod Real

Mario Gómez' sene sejrsmål mod Real Madrid giver Bayern München håb om en Champions League-finale

Franck Ribery åbnede målscoringen for Bayern. (Foto: AP)
Franck Ribery åbnede målscoringen for Bayern. (Foto: AP)

Det hele er pivåbent, inden returopgøret på Bernabeu mellem Bayern München og Real Madrid.

Tyskerne vandt tirsdag aften 2-1 på Allianz Arena efter en tempofyldt, intens og underholdende kamp.

Franck Ribery bragte hjemmeholdet foran efter 16 minutter, mens Mesut Özil udlignede kort inde i 2. halvleg. Endelig sikrede Mario Gómez sejren i sidste minut af den ordinære tid.

Gæsterne fik den bedste start på kampen, men efter et kvarter tippede den. Ribery blev nedlagt i feltet og appellerede for straffe, men dommer Howard Webb vinkede afværgende. Kort efter gik det dog galt for spanierne.

Et hjørnespark endte via en Real-spiller hos Ribery midt i feltet, og franskmanden hamrede resolut bolden fladt i mål uden chance for Iker Casillas.

Sent sejrsmål af Gómez
Tyskerne sad i en periode på 20 minutter på kampen, men tempoet blev en overgang gradvist trukket ud, og så kom Real bedre med. Chancer til både Alonso, Benzema og Mario Gómez vidnede om en hektisk og aldeles underholdende 1. halvleg.

Gæsterne fik en god start på 2. halvleg, og det kulminerede med Mesut Özils udligning efter 53 minutter. Bayern-forsvaret blev fanget på det forkerte ben, og pludselig var Ronaldo alene med Manuel Neuer. Tyskeren reddede, men bolden endte hos Benzema, der fandt Ronaldo igen med en kikset afslutning. Fra baglinien fik portugiseren skubbet bolden ind til Özil, der var helt fri foran mål. Og så var udligningen en kendsgerning.

Det var gæsterne ikke overraskende mest tilfredse med, mens Bayern iværksatte en større offensiv. Faktisk sad tyskerne markant på den sidste del af kampen. Og det var derfor ikke ufortjent, at sejren gik til tyskerne, da Gómez skubbede bolden over stregen tæt under mål efter formidabelt forarbejde af Philipp Lahm ude på højrekanten.

Der er returkamp 25. april i Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere