Bayern-træner: Vi skal score ude mod Real

Jupp Heynckes vil få sine spillere til at jagte en scoring, når Bayern spiller returopgør mod Real Madrid.

Mario Gomez sikrede Bayern München den vigtige sejr på hjemmebane. Men Bayern skal score i Madrid for at gå videre, siger træner Jupp Heynckes. (Foto: AP)
Mario Gomez sikrede Bayern München den vigtige sejr på hjemmebane. Men Bayern skal score i Madrid for at gå videre, siger træner Jupp Heynckes. (Foto: AP)

Bayern München-træner Jupp Heynckes går efter en scoring på udebane, når tyskerne i næste uge skal forvare en 2-1-føring ude mod Real Madrid i duellen om en plads i Champions League-finalen.

- I Madrid skal vi jagte en scoring og ikke forsøge at pakke os, siger Heynckes til uefa.com.

Bayern-træneren er fuldt ud tilfreds med den præstation, som hans spillere leverede i det første opgør.

- Vi leverede det, som jeg bad holdet om. Vi viste passion og lyst, og vi var sultne efter succes, hvilket er præcis, hvad du har brug for i en semifinale i Champions League, siger Heynckes.

Han hylder også Mario Gómez, der kort før slutfløjt blev matchvinder med scoringen til 2-1, da han foran mål stod klar til at sende et indlæg fra Philipp Lahm i nettet.

- Sejrsmålet er essensen af Mario Gómez. Han har brug for indlæg, og han er god til opsøge den slags muligheder. Han var på det helt rigtige sted, mener Heynckes, der dog kalder Franck Ribery for kampens bedste spiller.

Ribery havde også en stor andel i sejren, da han efter et kvarter bragte de tyske værter foran med 1-0.

Real Madrid tager imod Bayern i returopgøret på Bernabeu på torsdag i næste uge. Den anden Champions League-semifinale står mellem Chelsea og Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere