Gomez og Ribery skriver historie

Gomez, Ribery og Özil skrev sig alle på en eller anden måde ind i historiebøgerne tirsdag aften på Allianz Arena

Mario Gómez sikrede sejren på 2-1 med sin scoring kort før tid tirsdag aften. (Foto: AP)
Mario Gómez sikrede sejren på 2-1 med sin scoring kort før tid tirsdag aften. (Foto: AP)

- Bayern er det kun tredje hold, der slår Real Madrid denne sæson. Barcelona har gjort det tre gange, mens Levante har vundet en enkelt gang.

- Mario Gómez bliver den bare tredje spiller, der når 12 mål i Champions League på én sæson. Lionel Messi har gjort det to gange - denne sæson inklusive - mens Ruud van Nistelrooy er noteret for det en enkelt gang.

- Bayern er fem ud af syv gange gået videre efter at have vundet 2-1 hjemme. Én af de gange, hvor det mislykkedes, var i 2002 - mod Real Madrid.

- Real er gået videre fem ud af syv gange, hvor man har tabt 2-1 i den første udekamp. Kampen mod Bayern i 2002 er dog seneste tilfælde, hvor spanierne er gået videre efter at have tabt det første møde.

Læs også:

Se også: Mourinho accepterer dommerens 'fejl'

- Bayern har nu scoret 22 mål mod Real i Champions League. Det er flere end noget andet hold har scoret mod en bestemt modstander.

- Reals klubrekord med 21 udekampe i træk uden nederlag blev stoppet. Seneste nederlag faldt 18. september til Levante.

- Jupp Heynckes har vundet alle 11 CL-hjemmekampe i sin karriere. Seks med Bayern - og fem med Real Madrid.

- Der var ni tyskere i startopstillingerne (syv i Bayern og to for Real). Det var første gang i slutspillet siden finalen i 1999, at så mange tyskere var med. Dengang stillede Bayern med 10 tyskere i finalen mod Manchester United.

Læs også:

Se også: Forløsning for Bayern mod Real

- Franck Ribery er den niende franskmand, der scorer minimum 10 mål i Champions League. Han scorede også mod FC Barcelona i 2009, hvilket gør ham til den 18. spiller i historien, der scorer mod både Barca og Real i turneringen.

- Mario Gómez har tangeret Michael Ballacks rekord med otte mål af en tysker i slutspillet.

- Mesut Özil scorede i sin tredje optræden på Allianz Arena i træk. De sidste to gange var som Werder Bremen-spiller... Han er i øvrigt den blot anden tysker, der scorer mod Bayern i Champions League. Den første var Jörg Albertz for Glasgow Rangers i 1999.

Kilde: Infostrada Sports

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere