Chelsea har en strategi klar mod Barcelona

Chelseas midlertidige manager Roberto Di Matteo lover, at holdet vil finde en passende strategi mod Barcelona

Chelsea var nemme at ryste onsdag aften, da englænderne var tæt på at formøble en solid føring mod Benfica.

Englænderne endte med at vinde 3-1 samlet og er nu klar til semifinalen, hvor mægtige FC Barcelona venter.

Til de to kampe mod Barcelona vil Chelseas midlertidige manager Roberto Di Matteo finde en strategi, som kan snyde spanierne.

- Det bliver en spændende kamp, Barcelona er et tophold, og det bliver svært. Men vi skal finde en strategi, som vil passe vores hold godt, når vi møder Barcelona, siger Di Matteo.

Italieneren, som tog over efter fyringen af Andre Villas-Boas i sidste måned, erkender, at Chelsea ikke leverede sin bedste præstation i onsdagens 2-1-sejr.

- Vi vidste, at Benfica stadig havde en chance, så længe vi kun var foran 1-0. Og vi missede for mange chancer i den situation, siger Di Matteo.

- Vi er ikke et perfekt hold. men vi har kvalificeret os til semifinalen. Det var en hård kamp, og der er mange gode hold i denne turnering, forklarer Chelsea-manageren.

I denne sæson har Chelsea skuffet i den hjemlige turnering, hvor holdet blot er nummer fem i Premier League, fem point efter lokalrivalerne Arsenal og Tottenham på tredje- og fjerdepladsen.

- Vi skal vinde nogle kampe i Premier League, for vi er lidt bagud i ligaen, og vi skal til at skaffe nogle point, fastslår Di Matteo.

0 kommentarer
Vis kommentarer