Zlatan: UEFA ønsker 'Clásico-finale'

Svenskeren spørger, om UEFA-bosserne helst vil have en ren spansk Champions League-finale

Zlatan Ibrahimovic beskylder UEFA for at ønske en 'Clasico-finale'. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic beskylder UEFA for at ønske en 'Clasico-finale'. (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic havde svært ved at lægge låg på sin skuffelse efter tirdsdagens CL-nederlag til FC Barcelona på Camp Nou.

Her følte Zlatan og Co. sig groft bortdømte af dommer Bjorn Kuipers, der to gange fløjtede for straffe til værterne - mest kontroversielt, da han pegede på pletten, da Alessandro Nesta havde haft fati Sergio Busquets - mens fløjten forblev tavs, da den store svensker selv gik ned i hjemmeholdets felt.

Bjorn Kuipers stanger Alessandro Nesta en advarsel og dømmer straffespark til FC Barcelona. (Foto: AP) Champions League Nesta: Der var frispark mod mig

- Straffesparket var en gave. Vi taber kampen, og jeg går rundt og tænker det samme som jer. Alt handler om deres andet mål og hvorfor de får straffespark, når bolden ikke er i spil. Det forbliver et spørgsmål for mange, siger han til Aftonbladet.

Zlatan Ibrahimovic følte sig bortdømt, da AC Milan tabte til FC Barcelona. (Foto: AP) Champions League Ibrahimovic: Jeg blev snydt for straffe

- Når man er i en kvartfinale, bør den slags ikke ske. Det er ærgerligt, det er ærgerligt, meget ærgerligt, konstaterer svenskeren, der godt kan forstå, at José Mourinho hader kampene på Camp Nou, fordi Messi og Co. i portugiserens øjne har dommerne på deres side.

- Jeg forstår ham, men jeg siger ikke, at han har ret. Det er vigtigt, at alle forstår den forskel, siger angriberen, der til gengæld sender noget af en giftpil i retning af UEFA, som han mere eller mindre beskylder for at ønske en ren spansk CL-finale mellem FC Barcelona og Real Madrid.

Claus Bo Larsen mener ikke, straffesparket skulle være dømt. (Foto: Lars Poulsen) Champions League Dommer: Barça-straffe burde ikke være dømt

Det er lodtrækningen, som har gjort Zlatan mistænksom.

- Det virker som om, at UEFA har to særlige hold, man ønsker skal mødes i finalen, konstaterer en skuffet Zlatan Ibrahimovic, der i stedet for CL-bold nu må fokusere på titelkampen i Serie A.

0 kommentarer
Vis kommentarer