Zlatan: Messi har mere talent end Ronaldo

Zlatan Ibrahimovic roser sin tidligere holdkammerat i Barcelona, Lionel Messi, inden han vender tilbage til Camp Nou for første gang siden sit bitre farvel til klubben

Forbrødring: Zlatan Ibrahimovic har kun pæne ord at sige om Lionel Messi inden aftenens kamp. (Foto: AP)
Forbrødring: Zlatan Ibrahimovic har kun pæne ord at sige om Lionel Messi inden aftenens kamp. (Foto: AP)

Inden længe sparkes en af sæsonens mest imødesete fodboldkampe i denne sæson i gang, når FC Barcelona tager imod AC Milan foran små 100.000 tilskuere på et udsolgt Camp Nou.

Der spilles om en plads i Champions Leagues semifinaler, hvor vinderen kommer til at møde Benfica eller (mere sandsynligt) Chelsea. Men for især Zlatan Ibrahimovic spilles der om meget mere end det.

Champions League CL-duel: Gadedrengen mod dydsmønstret

Han brokker sig bl.a. over, at Messi fik lov til at overtage hans position som spydspids, men op til kampen vælger 'Ibra' at komme med roser til argentineren frem for provokationer.

- Messi er et talent, mens Ronaldo er resultatet af hårdt arbejde på træningsbanen, siger han om de to evige rivaler til titlen som verdens bedste fodboldspiller.

- Han (Messi) bruger ikke engang sin højre fod. Han bruger kun den venstre, og han er allerede verdens bedste. Tænk, hvis han også begyndte at bruge højre fod, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge insidefutbol.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer