Olic knuser Marseille i CL med dobbeltmål

Bayern München er videre til semifinalen i Champions League med samlet sejr på 4-0 over Marseille

Bayern München-spillerne var allerede før kampen begyndt at fantasere om en semifinale i Champions League mod Real Madrid, og onsdag aften gjorde tyskerne så deres del af arbejdet færdigt, da de vandt 2-0 hjemme over Marseille.

Tyskerne går videre med en samlet sejr på 4-0 over den franske klub.

Bayern München-træner Jupp Heynckes havde valgt at spare de to målscorere fra det første opgør, Arjen Robben og Mario Gómez.

Det tyske storhold beviste dog hurtigt, at de har flere end to giftige skytter i truppen. Kroaten Ivica Olic stemplede ind på Allianz Arena med to flotte scoringer.

Den første allerede efter 13 minutters spil, da kroaten sendte Bayern München i front med 1-0 på et mål, som han må takke holdkammeraten Franck Ribery for.

Zlatan Ibrahimovic fik en varm velkomst på Camp Nou, hvor han trods flere store chancer ikke formåede at score. (Foto: AP) Champions League Messi gav Zlatan og AC Milan én på tuden

Den tidligere Marseille-spiller splittede det franske forsvar totalt med et par elegante driblinger og lagde bolden pænt til rette for Olic, som nemt kunne score.

20 minutter senere var Olic på platten igen til 2-0, denne gang efter fint forarbejde af østrigeren David Alaba.

Franskmændene var dog ikke helt uden bid, selvom tyskerne - ganske som i det første opgør - var dominerende over hele kampen.

I kampens første 20 minutter havde Spephane Mbia og Loïc Remy flere store chancer, men det ebbede ud med den sydfranske fare efterhånden, som Olic bankede bolden i nettet i den anden ende af banen.

Bayern München kan med meget stor sandsynlighed se frem til en semifinale mod Real Madrid, som vandt det første af to kvartfinaleopgør mod cypriotiske Apoel med 3-0 på udebane. Der er returopgør mellem de to klubber i Madrid onsdag.

Champions League, kvartfinaler, 2. kamp:

Barcelona-Milan 3-1 (2-1).

1-0 Lionel Messi (10. minut/str.). 1-1 Antonio Nocerino (32. minut). 2-1 Lionel Messi (41. minut/str.). 3-1 Andres Iniesta (53. minut).

Tilskuere: 99.000.

Barcelona videre med 3-1 samlet.

Bayern M.-Marseille 2-0 (2-0).

1-0 Ivica Olic (13. minut). 2-0 Ivica Olic (37. minut).

Tilskuere: 66.000.

Bayern M. videre med 4-0 samlet.

0 kommentarer
Vis kommentarer