Messi gav Zlatan og AC Milan én på tuden

To straffesparksscoringer i første halvleg knækkede AC Milan, som blev slået ud af CL-kvartfinalen af FC Barcelona. Lionel Messi dobbelt målscorer i 3-1-sejren

Zlatan Ibrahimovic fik en varm velkomst på Camp Nou, hvor han trods flere store chancer ikke formåede at score. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic fik en varm velkomst på Camp Nou, hvor han trods flere store chancer ikke formåede at score. (Foto: AP)

Hollandske Bjorn Kuipers skal nok ikke tage på shopping-weekend i Milano lige forløbig. Det var nemlig ham, der som dommer i tirsdagens Champions League-kamp mellem FC Barcelona og AC Milan dømte straffespark til hjemmeholdets Sergio Busqets, da han efter 39. minutter blev hevet i trøjen af Milan-forsvareren Alessandro Nesta.

Forseelsen skete ved stillingen 1-1 i forbindelse med et hjørnespark, og der er nok mange der vil mene, at hvis man skulle fløjte for straffespark hver gang, der bliver holdt fast i modstanderen i forbindelse med et hjørnespark, så ville der blive scoret markant flere mål i professionel fodbold.

Læs også:

Milan-spillerne i ophedet diskussion med dommeren, men lige lidt hjalp det. (Foto: AP) Champions League Kæmpe debat: Der var sgu da ikke straffe!

Men fløjtet blev der, og så kunne Lionel Messi score sit andet mål i kampen.

Efter 11 minutter af kampen blev Messi nedlagt i feltet, og kunne selv omsætte straffesparket til føring ved at sætte bolden helt ude ved venstrestolpen uden chance for Abbiati i Milan-målet.

Det skete efter en hektisk indledning på kampen, hvor der var kæmpe chancer i begge ender.

Der var ikke ligefrem kærlighed til 'hjemvendte' Zlatan Ibrahimovic fra hjemmepublikummet, som især i de første minutter buh'ede højlydt af ham, hver gang han havde bolden.

Læs også:

Forbrødring: Zlatan Ibrahimovic har kun pæne ord at sige om Lionel Messi inden aftenens kamp. (Foto: AP) Champions League Zlatan: Messi har mere talent end Ronaldo

Han var tæt på at lukke munden på dem, da han kom igennem til en chance allerede i fjerde minut, men den høje svensker blev tacklet i skudøjeblikket, og bolden gik ud til målspark.

Både han og Messi havde flere åbne muligheder efter åbningsmålet, men det var Nocerino, der efter godt en halv time kunne bringe balance i regnskabet. Robinho satte tre mand af og fandt Zlatan, som kunne spille Nocerino fri.

Men milaneserne måtte alligevel gå til pause bagud efter den kontroversielle dommerkendelse, og i anden halvleg havde de ikke heldet til at vende kampen.

2-2 havde været nok til at sende gæsterne videre til semifinalen, men efter 53. minutter satte Iniesta sidste søm i kisten, da han sendte en riposte fra et Messi-skud i nettet.

3-1, og Milan var sendt til tælling.

Derefter havde FC Barcelona styr på begivenhederne, selv om både Boateng og Robinho kom frem til en store chancer, som de burde have scoret på.

De manglede skarpheden, AC Milan manglede heldet, og Barcelona er videre til semifinalen, hvor enten Benfica eller Chelsea venter. Chelsea fører 2-0 inden returkampen i London onsdag.

Champions League, kvartfinaler, 2. kamp:

Barcelona-Milan 3-1 (2-1).

1-0 Lionel Messi (10. minut/str.). 1-1 Antonio Nocerino (32. minut). 2-1 Lionel Messi (41. minut/str.). 3-1 Andres Iniesta (53. minut).

Tilskuere: 99.000.

Barcelona videre med 3-1 samlet.

Bayern M.-Marseille 2-0 (2-0).

1-0 Ivica Olic (13. minut). 2-0 Ivica Olic (37. minut).

Tilskuere: 66.000.

Bayern M. videre med 4-0 samlet.

1 af 4 Milaneserne var rasende, da dommer Kuipers dømte straffespark til Barcelona ved stillingen 1-1. (Foto: AP)
2 af 4 Lionel Messi scorede to gange på straffespark i første halvleg, og grundlagde dermed 3-1-sejren. (Foto: AP)
3 af 4 Nedtur for Zlatan da Iniesta gjorde det til 3-1. (Foto: AP)
4 af 4 Zlatan Ibrahimovic fik en varm velkomst på Camp Nou, hvor han trods flere store chancer ikke formåede at score. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer