Barcelona lover angreb fra første fløjt

Barça-træner Pep Guardiola har givet sine spillere besked på at blæse til angreb uden at tænke over konsekvenserne i aftenens Champions League-brag mod AC Milan

FC Barcelona lover aggressivt angrebsfodbold straks fra kampens start. (Foto: AP)
FC Barcelona lover aggressivt angrebsfodbold straks fra kampens start. (Foto: AP)

FC Barcelona har alt at tabe, når de tirsdag aften tager imod de italienske AC Milan i kampen om en semifinaleplads i Champions League.

Første opgør i Milano endte uafgjort 0-0, og Pep Guardiola har tidligere udtalt, at han ikke tror på, hans hold kan forhindre milaneserne med superstjernen Zlatan Ibrahimovic i angrebet i at score.

Josep Guardiola forventer et tæt opgør på Camp Nou. (Foto: AP) Champions League Barca-træner tror på Milan-mål i aften

Måske derfor har han inden kampen beordret sine spillere til at glemme alt om fedtspilleri og forsvarsfodbold, og i stedet spille det aggressive angrebsfodbold, som har kendetegnet catalonierne siden Johan Cruyffs tid som træner, og i manges øjne er blevet perfektioneret af Guardiola.

- Det er en vital kamp for os, for vi vil videre i turneringen. Vi skal spille ud fra at Milan scorer et mål, siger Barça-træneren, som er forsvarende mester i turneringen.

- Vi skal dominere og skabe chancer helt fra start. Hvad jeg siger til spillerne? At de skal nyde det, give alt, hvad de har i seig, angribe uden at tænke over konsekvenserne og ikke fortryde noget bagefter, siger 'Pep' ifølge altid velinformerede BarcaStuff.

Dette billede er blevet publiceret på Kevin Prince Boatengs største fanside på Facebook. (Foto: Facebook) Champions League Milan-stjernes fanside: Fuck Barça!

AC Milans træner Massimiliano Allegri har det tilsyneladende fint med at være stor underdog hos bookmakerne.

- For at gå videre skal vi spille bedre end på San Siro. Vi skal spille den perfekte kamp, siger han.

Om det lykkes for AC Milan kan du finde ud af her på sitet, når vi følger kampen LIVE i tekst og billeder fra kampstart 20.45.

1 af 2 Guardiola og Allegri hilser efter de to små giganters møde på San Siro i puljespillet. (Foto: AP)
2 af 2 FC Barcelona lover aggressivt angrebsfodbold straks fra kampens start. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer