Trods 4-0: AC Milan respekterer Arsenal

AC Milan tager intet for givet forud for Champions League-kamp mod Arsenal, selvom italienerne fører med 4-0

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Det italienske storhold fra AC Milan har før sat store føringer over styr i Champions League.

Derfor møder italienerne op i London tirsdag aften med stor respekt for Arsenal forud for returkampen mellem holdene i turneringens 1/8-finale. Det på trods af, at milaneserne vandt det første opgør 4-0.

Se også: Historisk nederlag til Arsenal i Milano

AC Milan-angriber Zlatan Ibrahimovic mindes tilbage til 2004, hvor AC Milan blev sendt ud af Champions League-kvartfinalerne af spanske Deportivo La Coruña med samlet 4-5, efter at italienerne havde vundet det første opgør i Milano med 4-1.

- Vi husker alle kampene mod Deportivo, og vi vil gøre alt for, at sådan noget ikke gentager sig, siger den svenske angriber ifølge DPA.

Se også: Wenger efter Milan-bank: Jeg fik et chok

Den tidligere fodboldspiller Martin Laursen var med på bænken for det AC Milan-hold, der blamerede sig mod Deportivo La Coruña.

Han vurderer, at det gavner AC Milan-spillerne at skulle forholde sig til en mulig ny europæisk fiasko.

- For Milan er det en fordel, at der bliver talt om det. Så skærper Milan-spillerne sig lidt, så de ikke tager let på opgaven, siger Martin Laursen.

Se også: Milan-træner: Vi burde have vundet større

Netop Arsenal kan skabe sensationen, vurderer Martin Laursen, der har en fortid i engelsk fodbold hos Aston Villa.

- Hvis der er nogen, der kan skabe miraklet, er det Arsenal på hjemmebane. Hvis det kører for dem, så er Arsenal et hold, som kan vinde over hvem som helst og score en masse mål, lyder det fra den tidligere landsholdsspiller.

AC Milan formåede tilbage i 2005 at tabe Champions League-finalen til Liverpool, selvom italienerne ved pausen førte med hele 3-0.

Kampen tirsdag aften begynder klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer