Ny nedtur: Inter straffet i overtiden

Marseille snuppede sejren på en sidste-øjebliksscoring

Nærkampene var der, målet kom til sidst (Foto: AP/Claude Paris)
Nærkampene var der, målet kom til sidst (Foto: AP/Claude Paris)

Fransk festfyrværkeri skulle man se langt efter i det meste af kampen. Opgøret mellem Marseille og Inter blev snarere en fransk fest-fuser, der alligevel blev reddet i overtiden, da Dede Ayew sendte kampens eneste scoring i nettet og udløste jubelbrøl i Marseille, da hjemmeholdet vandt 1-0 over Inter.

Et halvkedeligt opgør fandt en vinder, og italienernes krise fortsætter med uformindsket styrke, hvor holdet nu har tabt seks af deres seneste syv kampe.

Lige kamp
Marseille og Inter fordelte ellers sol og vind lige igennem det meste af kampen, hvor fight og forsvarsspil desværre blev prioriteret over frispilninger og finurligheder.

Begge mandskaber havde undervejs i kampen muligheden for at banke en scoring i kassen, der kunne have åbnet op. Især i første halvleg bød begge klubber ind.

Marseille-keeper Mandanda glimrede med en pragt-redning tidligt i kampen, da Forlan på kanten af offside udfordrede. Men også Marseilles Azpilicueta ville lege med, og hans flugter strøg lige over Julio Cesars mål.

Inters defensiv lukkede af - næsten
Marseille havde mest brug for mål efter pausen, men det blev svært mod en solid Inter-defensiv, der gjorde, hvad italienske hold oftest gør bedst. Forsvarede sig, og holdt nullet.

For Inter-mandskabet var 0-0 et mere end godkendt resultat, og derfor var det naturlige hovedfokus i anden halvleg i forsvaret, hvor en solid defensiv forhindrede franske forlystelser foran målet.

Det lignede en italiensk succes, men i kampens sidste overtidsminut headede Dede Ayew sejren hjem til Marseille, efterlod et Inter-hold i dyb skuffelse, og gav hjemmeholdet et godt rygstød forud for returkampen.