Real Madrid snydt i overtiden

Trods fuld kontrol kunne Real Madrid ikke holde stand, og måtte nøjes med uafgjort i den russiske kulde

Overraskelse i overtiden (Foto: AP/Ivan Sekretarev)
Overraskelse i overtiden (Foto: AP/Ivan Sekretarev)

De kom, de frøs, og lignede en vinder. Men overtiden blev grum, så grum for Real Madrid, der til sidst kun fik 1-1 i Rusland.

De havde håbet russerne. Håbet på en rigtig bidende kold aften i hovedstaden, der kunne tage modet fra Real Madrids stjerner, der er vant til langt højere temperaturer.

Men sådan skulle det ikke gå, troede man. Real overvandt kulden og en uvant bane, var på sejrskurs, men missede i slutminutterne og fik kun uafgjort med hjem til Spanien.

Minusgrader
De lange underhylere og ærme-forlængerne var fundet frem hos de spanske favoritter fra Real Madrid, hvor sydeuropæerne gjorde alt, hvad de kunne, for at holde varmen i Rusland.

Temperaturen lå et pænt stykke under frysepunktet, men efter en ellers aggressiv CSKA-start, fik kongeklubben varmen og satte sig totalt på opgøret. CSKA havde inden kampen i dag ikke spillet en betydende kamp i to måneder, og det kunne hurtigt ses.

Madrid-holdet i topform var bedst på hele banen, og selvom de ikke producerede kæmpe chancer, stod det snart klart, at de nok skulle sikre sig den chance, der ville give dem førings-målet.

Ronaldo - selvfølgelig
Efter en stor dobbelt-chance til de hvide, hvor først indskiftede Higuain og derefter Sami Khedira var tæt på, trådte mål-magneten Ronaldo, hvem ellers?, ind på scenen.

En dårlig clearing fra CSKA kort før den halve time blev prompte straffet. Den portugisiske superstjerne fik bolden i fødderne og huggede 1-0-føringen fladt i kassen med sit venstreben, mens Chepchugov ikke nåede hurtigt nok ned.

Målet var blot med til at understrege Ronaldos fantom-stime hos Real Madrid. Scoringen var hans 111 mål i 109 Real Madrid-kampe! Det er simpelthen høj, høj klasse.

1-0-føringen var helt tydeligt et mere end acceptabelt resultat for Real Madrid, og CSKA lignede på intet tidspunkt et mandskab, der kunne true de spanske favoritter

Derfor satte Madrid den snart på cruise-control, sparede på kræfterne, men sørgede for at holde varmen. Spanierne skabte et par sporadiske forsøg undervejs, og fik undervejs publikum til at råbe óle, når de kørte bolden rundt på Real Madrid-fødder uden russisk indblanding.

FCM-indblanding på banen
Óle-råbene var måske i virkeligheden mere et udtryk for kedsomhed, end det var udtryk for godt spil for Real Madrid. Dertil var kampen desværre helt uden spænding og nerve, som tiden gik.

Undervejs forsøgte russerne sig med en indskiftning af den tidligere FC Midtjylland-spiller Sekou Oliseh, men det var nu ikke noget, der kunne skræmme et Madrid-hold i total kontrol.

CSKA var ellers totalt ufarlige, men i dommerens overtid kom den overraskende udligning alligevel.

Pontus Wernbloom var manden bag den ufortjente udligning, der sikrede russerne et hæderligt 1-1-resultat. Men det ligner stadig en meget, meget svær opgave, når returkampen står i Madrid.

Men måske kan CSKA Moskva finde lidt håb i statistikken: To gange før har de mødt et spansk hold i en knock-out fase over to kampe. Begge kampe er endt med en uafgjort hjemme, hvorpå russerne er taget til Spanien og vundet på udebane i begge tilfælde, og derfor sikret sig det videre avancement...

1 af 3 Ronaldo garnede (Foto: AP/Misha Japaridze)
2 af 3 Madrids ene mål var ikke nok (Foto: AP/Misha Japaridze)
3 af 3 Overraskelse i overtiden (Foto: AP/Ivan Sekretarev)
0 kommentarer
Vis kommentarer