Svækkede CSKA får kuldehjælp mod Ronaldo

CSKA Moskva mangler et halvt hold, når russerne møder Real Madrid i Champions Leagues 1/8-finale

Ronaldo skal spille i en potentiel kummefryser. (Foto: AP)
Ronaldo skal spille i en potentiel kummefryser. (Foto: AP)

Aftentemperaturen i Moskva runder ti minusgrader i disse dage.

Det er normalt ikke et behageligt klima at arbejde i, men det er forståeligt, hvis CSKA Moskvas spillere håber på, at den blå streg på termometeret synker endnu længere mod syd tirsdag aften.

For med et halvt hold ude med skader og karantæner har de vintervante russiske spillere ikke mange andre kort på hånden end god gammeldags bidende kulde, når formstærke Real Madrid gæster den vinterkolde hovedstad til mødet i Champions Leagues 1/8-finale.

Forsvarerne Kirill Nababkin og Pavel Mamaev er spærret, fordi de har fået tre gule kort i gruppespillet.

Bevarer optimismen
Den tidligere Liverpool-wing Mark González er ikke kommet sig over en operation i vinterpausen og spiller ikke mod madrilenerne. Også den lettiske landsholdsspiller Aleksandr Cauna må sidde over, mens Tomas Necid og Keisuke Honda er tvivlsomme.

Læg dertil at den mangeårige målskytte Vagner Love har benyttet vinterferien til at rejse hjem til Brasilien, og der tegner sig et billede af et alvorligt svækket hold, der oven i købet ikke har taget hul på den hjemlige turnering endnu.

Men træner Leonid Slutsky forsøger alligevel at bevare optimismen.

- Jeg er sikker på, alle mine spillere vil være topkoncentrerede. Vi skal gå ind til kampen fulde af selvtillid. Hvis vi får en god start, kan vi slå tonen an til resten af kampen, siger Leonid Slutsky ifølge nyhedsbureauet AFP.

Otte sejre i træk
Den slags problemer har de ikke i Real Madrid for tiden, hvor humøret er strålende, og rivalerne Barcelona er distanceret med 10 point i den spanske liga.

Med otte sejre i træk er det svært at ønske sig en bedre optakt til mødet med den gamle russiske militærklub.

- Alle er glade, og vi har et hold med en fin gejst. Vi er meget motiverede, selv om vi ved, at det bliver en vanskelig opgave i Moskva, siger træner José Mourinho ifølge nyhedsbureauet AFP.

Real Madrid varmede lørdag aften op til kampen med en sikker 4-0-sejr over Racing Santander.