Milan-træner: Vi burde have vundet større

Massimiliano Allegri gnider salt i såret efter milanesernes 4-0-ydmygelse af Arsenal. - Vi pillede klassen af dem

Allegri synes godt, den kunne være blevet 5-0. (Foto: AP)
Allegri synes godt, den kunne være blevet 5-0. (Foto: AP)

Arsenal fik en historisk øretæve på San Siro onsdag aften, hvor englænderne blev udspillet, ydmyget og så godt som sendt ud af Champions League-turneringen med et 4-0-nederlag.

Læs også:

Historisk nederlag til Arsenal i Milano

For at gøre ondt værre ærgrer AC Milans træner Massimiliano Allegri sig til pressen over, at sejren ikke blev endnu større - når nu spil og chancer var til det.

Læs også:

Stolt Zlatan: Vi kunne have scoret flere

- Min eneste ærgelse er, at vi skabte nogle gode chancer mod slutningen og ikke udnyttede dem til at udbygge føringen. Jeg er selvfølgelig glad for sejren, men hvis vi havde scoret et femte mål ville det have været endnu bedre, sagde Allegri efter kampen til et pressemøde.

Milan pillede klassen af Arsenal
- Vi spillede godt som hold, skabte en masse chancer og stoppede dem på en rigtig god måde. Vi stod fremragende på banen og forhindrede dem i at skabe åbninger, sagde Milan-træneren.

Han huskede også at rose Arsenal, som sandt for dyden ellers ikke fortjente meget ros for onsdag aftens indsats i en kamp, som blev et møgsurt farvel til Thierry Henry, som nu må vende skuffet hjem til New York Red Bulls.

Læs også:

Wenger efter Milan-bank: Jeg fik et chok

- Arsenal har en masse kvalitet, både som hold og individuelt, og hvis de ikke viste klassen i aften, skal Milan have æren for det, sagde Massimiliano Allegri.