Stolt Zlatan: Vi kunne have scoret flere

Arsenal kunne have fået endnu flere klø af Milan i Champions League, mener Zlatan Ibrahimovic

Flot Milan-præstation (Foto: AP/Massimo Pinca)
Flot Milan-præstation (Foto: AP/Massimo Pinca)

AC Milan-angriberen Zlatan Ibrahimovic er glad og stolt over, at Milan-mandskabet nedlagde Arsenal med 4-0 i Champions League onsdag aften.

Det fortæller den svenske superstjerne efter sejren på hjemmebanen San Siro. AC Milan-profilen mener dog, at de engelske gæster kunne være blevet sendt hjem med en endnu større fodboldlussing.

Se også: Tv: Se Boatengs drømmemål mod Arsenal

- Jeg ved ikke, om det kunne blive bedre, selvom vi havde flere chancer for at score flere mål. Havde vi været mindre egoistiske foran målet, havde vi scoret endnu flere.

- Men vi slår Arsenal 4-0 i Champions League, og det tror jeg ikke, at der var mange, som havde ventet på forhånd, siger han til Viasat 4 ifølge dagbladet.no.

Se også: Arsenal-keeper: Milan har et vildt angreb

Den svenske angrebsstjerne var kampens profil og viste imponerende evner som playmaker.

Han iscenesatte sine medspillere med millimeterpræcise afleveringer, lagde op til to af målene og bankede selv bolden ind bag Arsenals målmand på et straffespark.

Se også: Wenger efter Milan-bank: Jeg fik et chok

- Det føles godt. Bare jeg kan fortsætte sådan. Vi spillede taktisk klogt og udnyttede vores chancer, selvom vi kunne have scoret flere mål. Men vi scorer fire gange og skal være glade, siger Zlatan Ibrahimovic.

Han var ivrig efter at få gang i fodboldstøvlerne, efter han sad ude med karantæne i weekendens kamp mod Udinese i den hjemlige italienske liga. Stjernen sidder også på bænken i de kommende to kampe i Serie A.

I starten af februar fik svenskeren nemlig rødt kort i en kamp mod Napoli, da han klaskede til en modstanders hoved. Det kostede ham tre spilledages karantæne.

Se også: Milan-profil: Giv os et engelsk hold mere

I aftenens kamp mod Arsenal var det AC Milans Kevin-Prince Boateng, som åbnede målshowet efter et kvarter med et brag af et skud, der tog kanten af overliggeren. Robinho scorede to gange, mens Ibrahimovic cementerede sejren til sidst i kampen.

Med Arsenals nederlag skal meget nå at ændre sig, hvis manager Arsene Wengers mandskab skal gøre sig forhåbninger om avancement, når der er returopgør i London den 6. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer