'Danske Ajax-stjerner er store i kæften'

'EL-krigen' er skudt i gang før Manchester United - Ajax. Anders Lindegaard kalder Ajax-stjernerne Boilesen og Eriksen for 'store i kæften'

Anders Lindegaard. (Foto: AP)
Anders Lindegaard. (Foto: AP)

Der er lagt op til danskermøde og et legendarisk europæisk opgør, når Manchester United og Ajax mødes i Europa League 16. og 23. februar.

Og danskerne i de to klubber er allerede godt i gang med drillerier inden opgørene. I sidste uge foregik det via twitter, og i denne uge er det Anders Lindegaard, der fører an i løjerne.

Den danske Manchester United-målmand, der har fået spilletid i flere af de europæiske kampe, kalder Ajax-spillerne Christian Eriksen og Nicolai Boilesen for 'store i kæften'.

Se også: Boilesen: Det bliver fantastisk

- Jeg har egentlig ikke skænket den kamp en tanke endnu, men det eneste jeg har bemærket mig er, hvor stor i kæften de to små brødre nede i Amsterdam har været, siger Anders Lindegaard til tipsbladet.dk.

Se også: Rasende fans: Lad nu Lindegaard spille

Den 16. februar fylder Nicolai Boilesen 20 år - og det skal han markere, lyder det kækt fra Lindegaard.

- Det er Boilesens fødselsdag, så jeg har sagt, at han skal lave boller og kakao til mig. Jeg regner med, jeg skal ned til kagebord. Og så kan han godt glemme alt om at få en fødselsdagsgave. Jeg kan godt se, at det måske bliver en af de kampe, jeg får lov at spille. Men det må tiden vise, siger keeperen.

0 kommentarer
Vis kommentarer